Opel Stock

FORD възобновява цялото си производство в Европа

FORD възобновява цялото си производство в Европа

FORD възобновява цялото си производство в Европа

Реклама Nissan X-Trail
Ford потвърди, че компанията ще възобнови производство си на двигатели в заводите в Дагенам и Бридженд на 18 май, и като се има предвид и планираното такова за комплекса във Валенсия за след няколко дни, това означава, че всички производствени съоръжения на марката в Европа ще бъдат рестарирани до края на следващата седмица.

"Със завръщането към работа в двата ни завода за двигатели във Великобритания, нашият основен приоритет е въвеждането на глобалните стандарти на Ford по отношение на социалната дистанция и засилването на здравните и обезопасителните протоколи за защита на благосъстоянието на нашите служители", коментира Греъм Хор, председател на Ford of Britain.

От Ford анонсират, че в комплексите им във Великобритания са възприети практики, които са по-строги от тези, които спускат като условия от местното правителство. Част от тях са задължителното носене на предоставени от компанията защитни маски и шлемове (където това е наложително), ежедневно измерване на телесната температура при навлизане в обекта, лично попълване на ежедневен рапорт за здравословното и физическо състояние, преконфигуриране на работните зони, подсигуряване на специален комплект с маски, термометър и дезинфектанти, и други.

"Последните няколко месеца бяха извънреден период за нашия бизнес и нашата страна, но по време на пандемията хората във Ford демонстрираха силата на характера, който наистина ги прави гръбнакът на Великобритания", споделя Хор. Назад


Реклама Lasurit eshop
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Бизнес /Business Електромобили

Lucid Group си осигури още 1 млрд щатски долара

Мар 28, 2024
Авто Новини Бизнес /Business Авто глобус BMW MINI Rolls-Royce

Нова премиум такси компания променя представите за транспортните услуги в София

Мар 27, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Бизнес /Business Audi BMW Porsche Volvo

Audi с 9 нови модела за 2 години!

Мар 27, 2024