New Dacia Duster

И Bentley възобнови производството

И Bentley възобнови производството

И Bentley възобнови производството

Реклама Opel Stock
Bentley Motors обяви, че компанията рестартира производствения си процес в дома си в Крю, Великобритания, като въвежда поетапно увеличаване на капацитета, следвайки подробен (250 точки) план за безопасна работна среда.

След като през миналата седмица ръководството на легендарната марка е инструктирала своите 1700 служители за новите правила, от тази седмица стартира производството на Bentayga и Mulsanne, а от следващата ще бъде възобновено и това на Continental GT и Flying Spur.

От Bentley Motors споделят, че през първите няколко седмици, съоръжението ще работи с намален на 50% капацитет, като за целта над 500 служителя ще се завърнат на работните си места в средата на юни.

"Сега е моментът за завръщането с един по-силен бизнес", коментира Адриан Холмарк, председател и изпълнителен директор на Bentley Motors. "Въведохме подробни нови мерки за защита на нашите колеги, нашите семейства и нашите клиенти, и сме убедени, че след целия труд, Bentley ще бъде толкова безопасно място за нашите колеги, колкото където и да било".

"Имаме силен списък с поръчки, около 8 месеца поръчки за производство... Ще увеличаваме (производството) по контролиран и преценен начин, за да гарантираме, че посрещаме това търсене ...". Назад

Галерия



Реклама Lasurit eshop
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Бизнес /Business Електромобили BMW Citroen Dacia Ford Peugeot Renault Skoda Tesla Toyota Volkswagen Volvo

Февруари 2024: Dacia Sandero е най-продаваната нова кола в Европа

Мар 28, 2024
Авто Новини Бизнес /Business Авто глобус Alfa Romeo Chrysler Citroen Dodge DS DS Automobiles Jeep Lancia Maserati Opel Peugeot Vauxhall

Stellantis с нова стратегическа инвестиция

Мар 28, 2024
Авто Новини Бизнес /Business Електромобили

Lucid Group си осигури още 1 млрд щатски долара

Мар 28, 2024