Opel Stock

Уникален електрически Harley-Davidson LiveWire отива на благотворителен търг

Harley-Davidson LiveWire

Harley-Davidson LiveWire

Реклама Skoda Stock
Harley-Davidson Motor Company и Bonhams обявиха, че по време на специално организиран търг, който ще се проведе онлайн от днес до 26 май, ще бъде предложен уникален представител на първия в историята на легендарната мотоциклетна марка изцяло електрически модел- LiveWire, а събраните средства ще бъдат предоставени на благотворителният фонд United Way Worldwide’s COVID-19 Community Response and Recovery.

Това, което отличава предоставеният за търга LiveWire от всички останали негови представители е специалното му цветово и графично изпълнение, както и дооборудването му с пълен карбонов комплект.

Друг бонус, който ще получи бъдещият собственик (+негов приятел) на електрическия мотоциклет, ще бъде уникално изживяване под формата на персонализирана доставка със съпътстваща разяснителна обиколка в Harley-Davidson Museum.

С базова цена от 29 800 щатски долара и възможност за местни еко преференции в размер на до 2500 долара в САЩ, Harley-Davidson LiveWire (105 конски сили) предлага чиста мобилност в продължение на до 235 километра при употреба в градска среда и 152 километра в комбиниран режим на употреба. Назад


Реклама Dacia Duster
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Мотоциклети Техника /Technics

Системите за подпомагане на мотоциклетите осигуряват безопасност

Мар 25, 2024
Авто Новини Мотоциклети Техника /Technics Бизнес /Business Дизайн / Design Екология /Ecology Електромобили

Tarform разкри електрическия си мотоциклет Vera

Мар 22, 2024