Opel Stock

Електрическият Mustang Mach-E ще се обновява по въздуха

Ford Mustang Mach-E

Ford Mustang Mach-E

Реклама Renault Arkana
Европейското подразделение на Ford обяви, че изцяло новото и първо по рода си 100% електрическо пазарно предложение на марката- SUV модела Mustang Mach-E, ще бъде оборудван със система за обновява на бордовата система по въздуха (over-the-air). Освен допълнително удобство за потребителите, тази система ще гарантира възможно най-високата сигурност на автомобила.

От Ford споделят, че за разлика от някои автомобилни производители, които изискват клиентите да оставят автомобилите си стационарни в процеса на обновяването на бордовата система, новата технологията при Mustang Mach-E обещава сваляне на основните данни за заден фон, а самото обновяване обичайно приключва в рамките на 2 минути.

"Красотата на Mustang Mach-E е тази, че това, което изживяват нашите клиенти през първия ден е само началото- той ще еволюира, за да добавя нови функции и възможности във времето", споделя Джон Вангелов, мениджър свързаност на Ford Motor Company. "Нашите умни over-the-air обновления минимизират времето за престой чрез изключителон бърза активация и гарантират, че вашият Mustang Mach-E винаги става по-добър, дори когато спите".

Почти всички компютърни модули на Mustang Mach-E можат да бъдат обновявани безжично, което означава, че Ford може да надгражда базата на автомобила, както и да добавя нови функционалности, които първоначално не са били на разположение на клиентите. От компанията анонсират съко така, че част от инсталационните процеси могат да бъдат автоматизирани- по предварителен часови график.

От Ford споделят, че първата фаза обновления за Mustang Mach-E се очаква да бъде пусната до 6 месеца след началото на доставките на Mustang Mach-E, като собствениците ще получат известие с описание в подробности. Назад


Реклама Lasurit eshop
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Нови Модели Коли BMW

BMW: Актуализация за i4 и 4 Series Gran Coupe

Май 01, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Тестове Авто глобус Dacia

Новата Dacia DUSTER: Просто повече DUSTER (Видео)

Апр 30, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Авто глобус CUPRA

CUPRA показа новите Formentor и Leon (Видео)

Апр 30, 2024