Skoda Monte Carlo

SUV водачите обичат ТВекшъните

Май 12, 2020
SUV водачите обичат ТВекшъните

SUV водачите обичат ТВекшъните

Реклама Skoda Stock
SUV шофьорите нямат добра репутация в Германия. Това може да има нещо общо и с телевизионните навици. Докато собствениците на малки автомобили са склонни да гледат комедии, SUV шофьорите харесват екшън и приключения.Това не са единствените съвпадения между автомобила и любимия жанр, както се разбра сега в проучване на YouGov.

Решението за закупуването на даден модел автомобил и марката му също има нещо общо с филмовото и телевизионното предпочитание на шофьорите - всеки трети шофьор на малки коли (35 процента) обича да гледа „Теорията на големия взрив“, поразителен брой шофьори на SUV (31 Процент) обаче признават, че “ Кобра 11 обади се“ е най-често гледаното от тях телевизионно шоу. Като цяло почти половината от анкетираните собственици на SUV (43 процента) заявяват, че обичат да гледат екшън филми.

Въпреки това, най-популярната серия сред шофьорите на автомобили от всички марки автомобили е „Теорията на големия взрив“ (31 процента). Поредицата има най-много фенове сред собствениците на марката Ford - един на всеки трима (37 процента) в проучването разкрива, че е зрител на ситкома. Водачите на Audi са пък друг специален случай - 35 процента предпочитат фентъзи епоса „Игра на тронове“.

Когато става дума за жанрове на филми и сериали, немските шофьори предпочитат да се забавляват - 47 процента предпочита комедии. Следват екшъните (36 процента) и приключенията (31 процента). Само 15 процента от шофьорите от всички класове смятат филмите и сериалите в категорията „Ужас“ за свои любими. Нищо чудно, защото забързаният трафик на моменти вече е доста страховит... Назад


Реклама Ford Summer Sale
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Нови Модели Коли Авто глобус Kia

Tasman: Първи поглед към първото пикап предложение на KIA (Видео)

Апр 26, 2024
Авто Новини Бизнес /Business Авто глобус Geely Lotus Polestar Volvo

Geely Holding с ръст от 27% за първата четвърт на 2024 година

Апр 26, 2024