Skoda Monte Carlo

Nissan с книжка за оцветяване и предизвикателство (Видео)

Nissan с книжка за оцветяване и предизвикателство (Видео)

Nissan с книжка за оцветяване и предизвикателство (Видео)

Реклама Skoda Stock
Nissan стана поредната автомобилна компания, която се опитва да внесе разнообразие и цвят в тежкото ни ежедневие, като създаде книжка за оцветяване за малки и големи.

Инициативата на Nissan обаче е малко по-различна от тези до момента, като включва и допълнителен творчески аспект, а и потенциална възможност за признание на труда от дизайнерите на марката. За целта, от автомобилната марка предизвикват дизайнерите- малки и големи, да демонстрират своите възможности и публикувайки ги в социалните мрежи с хаштаг #DrawDrawDraw, да очакват евентуален официален коментар под своите творения.

"Очакваме с нетърпение да отпразнуваме страст и креативност", коментира Алфонсо Албаиса, старши вицепрезидент на подразделението Глобален дизайн на Nissan. "Не се изненадвайте, ако видите коментар на някой дизайнер на Nissan на вашата рисунка или произведение".



"Вдъхновението ни за този проект дойде от дизайнера на Nissan Джиовани Ароба, творческият ум зад представената наскоро концептуална кола Ariya Concept", споделя Албаиса. "Джио беше попитан за съвет как се става автомобилен дизайнер. Той отговори простичко и красиво: Рисувайте като луди. Рисувайте, рисувайте, рисувайте"

Книжката за оцветяване на Nissan, в която са включени скици както на класически за марката модели, така и на актуални предложения и концептуални разработки, може да бъде изтеглена тук Назад

Галерия



Реклама Lasurit eshop
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Авто глобус Geely Lotus

Lotus със собствена програма за персонализация

Апр 19, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Авто глобус Citroen

Citroen анонсира C3 Aircross (Видео)

Апр 18, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Авто глобус Електромобили Audi

Audi Q6L e-tron с премиера на Auto China 2024

Апр 18, 2024