Lasurit eshop

ENYAQ iV: Електрическият SUV на SKODA обещава изцяло нова конфигурация на интериора

SKODA ENYAQ iV

SKODA ENYAQ iV

Реклама Opel Stock
Първият в историята на SKODA изцяло електрически SUV модел- ENYAQ iV, се очертава като поредното изключително пазарно предложение на легендарната марка. Освен че ще бъде първата кола на компанията, която е създадена на базата на специално разработената модулна пратформа за електромобили MEB на VW Group, и ще бъде налична в три основни версии в зависимост от капацитета на интергираната батерия (до 500 километра свободен пробег), SKODA ENYAQ iV обещава да предложи и още нещо невиждано за фирмата- цялостно нова конфигурация на интериора.

Въпреки че към момента от SKODA не са разпространили никакви скици или изображения на вътрешността на ENYAQ iV, за разлика от множеството снимки и видео на замаскираното купе на електромобила, от марката коментират, че благодарение на модулната платформа, водачът и пътниците ще могат да разчитат на още по-голям простор и свобода, по-голямо товарно пространство, както и обща конфигурация, каквато не сме виждали до момента в представител на SKODA.

В оборудването на SKODA ENYAQ iV ще бъдат включени и множество системи за свързаност, повишаване на комфорта и безопасността, както и нови попълнения хитроумни бордови решения от семейството Simply Clever.

С основни габарити дължина 4648 мм, ширина 1877 мм и височина от 1618 мм, ENYAQ iV обещава да предложи товарна вместимост от минимум 585 литра, както и улеснен достъп до багажника, благодарение на по-ниското позициониране на пода му. Назад


Реклама Ford Summer Sale
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Нови Модели Коли Официални вносители- новини Авто глобус Citroen

CITROEN НАВЛИЗА НА B-SUV ПАЗАРА С ИЗЦЯЛО НОВИЯ C3 AIRCROSS - ИЗДРЪЖЛИВ, СТИЛЕН И МНОГОФУНКЦИОНАЛЕН

Апр 20, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Skoda

Новата Skoda Superb Combi – видео

Апр 19, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Тестове Audi

Първа среща с прототипа Audi e-tron GT

Апр 19, 2024