New Dacia Duster

Електрически MWM UAZ Spartan тръгва във Великобритания

MWM Spartan

MWM Spartan

Реклама Renault Arkana
Базираната в Чехия компания MW Motors обяви, че през втората четвърт на тази година ще започне да предлага специалната си изцяло електрическа версия на легендата UAZ Hunter на територията на Великобритания.

100% електрическият офроудър MWM Spartan ще се предлага в различни версии, като интегрираната на борда батерия ще предложи капацитет от 56 до 90 kWh. По отношение на електромотора, от компанията анонсират, че той ще бъде подходящ, а задвижващи ще бъдат и четирите колела.

Плановете на MW Motors предвиждат пилотно лансиране на версия с десен волан на MWM Spartan, а по-късно през тази година се очаква и представянето и въвеждането в продажба на модификация с ляв волан.

Без да анонсират допълнителни подробности за електрическия MWM UAZ Spartan, от компанията споделят, че цената му (с ляв или десен волан) ще бъде 40 000 евро без данъци.

MW Motors предлага също така и своята собствена разработка- електромобилът Luka (30 000 евро), който е в състояние да предложи свободен пробег от около 300 километра, максимална скорост на движение от 140 км/ч, електромотор с мощност от 66 конски сили и възможност за ускорение от 0 до 100 км/ч за 9.8 секунди. Назад

Галерия



Реклама Lasurit eshop
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Авто глобус Lamborghini

Новата емблема на Lamborghini е като старата, само че е нова (Видео)

Мар 29, 2024
Авто Новини Бизнес /Business Авто глобус Електромобили Tesla Xiaomi

Xiaomi лансира първата си електрическа кола. Цена е изненадващо достъпна

Мар 29, 2024
Авто Новини Авто глобус

Пролетната проверка на кемпера

Мар 29, 2024