New Dacia Duster

Това е Lamborghini Huracan EVO RWD Spyder (Видео)

Lamborghini Huracan EVO RWD Spyder

Lamborghini Huracan EVO RWD Spyder

Реклама Skoda Monte Carlo
Днес Lamborghini представи пред света поредната си кола, оборудвана със система за задвижване на задните колела- Huracan EVO RWD Spyder.

Lamborghini Huracan EVO RWD Spyder обещава да предложи на бъдещите си собственици върхово изживяване зад волана, резултат на комбинирането на открития интериор, мощен V10 двигател и задно задвижване.

Новото пазарно предложение на легендарната марка, цената на което в ЕВропа е определена на 175 838 евро, с неговите 610 конски сили максимална мощност, е в състояние да предложи ускорение от 0 до 100 км/ч за 3.5 секунди и максимална скорост на движение от 324 км/ч. Сгъваемият мек таван предлага промяна на конфигурацията на купето за 17 секунди, дори когато скоростта на движение е 50 км/ч.

С основни габарити дължина 4520 мм, ширина 1933 мм и височина от 1180 мм, Lamborghini Huracan EVO RWD Spyder е в състояние да се ускори от 0 до 200 км/ч за 9.6 секунди и да спре от движение със 100 км/ч до 0 за само 32.2 метра.



"Huracán EVO Rear-Wheel Drive Spyder удвоява радостта от управлението, като предлага истинско удоволствие зад волана с възможност да се насладим на живота около нас", коментира Стефано Доменикали, председател и изпълнителен директор на Automobili Lamborghini. Назад

Галерия



Реклама Lasurit eshop
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Нови Модели Коли Авто глобус Електромобили Volkswagen

Автосалон Пекин 2024: Volkswagen с нов концептуален модел и подмарка (Видео)

Апр 24, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Официални вносители- новини Електромобили MINI

Новото MINI Aceman

Апр 24, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Тестове BYD Mazda

BYD Experience Day с Yangwang U8 - видео

Апр 24, 2024