Lasurit

Alfa Romeo обнови Giulia и Stelvio Quadrifoglio за 2020 година (Видео)

Giulia & Stelvio Quadrifoglio 2020

Giulia & Stelvio Quadrifoglio 2020

Реклама Skoda Kodiaq
Alfa Romeo разпространи информация за версиите 2020 година на топ-предложенията си Giulia и Stelvio Quadrifoglio, които са получили няколко нови дизайн и стилистични промени, както и набор системи за свързаност и безопасност.

От Alfa Romeo споделят, че Giulia и Stelvio Quadrifoglio 2020 получават нова инфо-комуникационнна и мултимедийна система, с модерен интерфейс и отделно онагледяване на актуалните параметри на автомобила. В екипировката на автомобилите са добавени и системи за постигане на автономно управление от Ниво 2, нови стилистични елементи за екстериора и интериора, и други.

Alfa Romeo Giulia и Stelvio Quadrifoglio 2020 са оборудвани с 2.9-литров, V-образен, шестцилиндров Bi-Turbo двигател с максимална мощност от 510 конски сили, система за задвижване на четирите колела Q4 и осемстепенна роботизирана предавателна кутия.





Всеки един от автомобилите разполага също така със системата Alfa™ Active Suspension, Alfa™ DNA Pro адаптивна система със специален RACE режим на работа, Alfa™ Active Aero splitter, Dual Mode изпускателна система и други, а за най-взискателните, от марката са предивдили възможност за поръчка на спортна изпускателна система на специалиста в областта Akrapovič. Назад

Галерия



Реклама Ford Summer Sale
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Авто глобус Безопасност | Safety

Как да се спасите, ако колата ви потъва под вода? - видео

Мар 28, 2024
Авто Новини Бизнес /Business Авто глобус Alfa Romeo Chrysler Citroen Dodge DS DS Automobiles Jeep Lancia Maserati Opel Peugeot Vauxhall

Stellantis с нова стратегическа инвестиция

Мар 28, 2024
Авто Новини Спорт Авто глобус Jaguar

Jaguar TCS Racing със 100 старта във Формула Е! - видео

Мар 28, 2024