Opel Stock

Новият Hyundai i30 (Видео)

Новият Hyundai i30 (Видео)

Новият Hyundai i30 (Видео)

Реклама Opel Stock
Коронавирус епидемията попречи на европейското подразделение на Hyundai да представи пред публиката изцяло новото поколение на модела си i30 по време на международното изложение в Женева. От компанията обаче разпространиха видео, в което акцентират върху основните новости при семейството на автомобила, което включва три основни версии на купето- i30 Hatchback, Fastback и Wagon.

Новият Hyundai i30 ще предложи на бъдещите си собственици по-елегантен дизайн, повече технологии и по-висока безопасност, както и нова модификация с хибридна задвижваща система. Нововъведение в портфолиото на модела е и спортната версия N Line, която от лятото на тази година ще бъде налича за първи път и при версията комби.



Новият Hyundai i30 идва с цялостно трансформиран интериор, основен акцент в който са двата нови екрана- 7-инчов инструментален панел и 10.25-инчов инфо-комуникационен и мултимедиен блок, който предлага интеграция на мобилен телефон с Android Auto и Apple Car Play. От лятото на тази година функционалността на системата ще бъде развита и с опция безжичен Phone Mirroring. Автомобилите се предлагат за първи път и интегрирана система Hyundai Bluelink Telematics (за първи път при модела) с функция за подаване на информация за трафика, климатичната обстановка, цените на горивата, онлайн гласово разпознаване и други в реално време.

В оборудването за безопасност Hyundai SmartSense на новия Hyundai i30 са включени система за следване на пътното платно, Rear Collision-avoidance Assist (RCA), Blind Spot Detection (BSD), система за разпознаване на пешеходци, автоматични фарове, адаптивен круз-контрол и други.

Базовата версия на новия Hyundai i30 идва в комбинация с нов 1.5-литров двигател със 110 конски сили, който е комбиниран с 6-степенна ръчна предавателна кутия. От марката са предвидили също така еднолитров T-GDI бензинов мотор със 120 конски сили и 7-степенна роботизирана трансмисия, както и негова хибридна версия.

Налични са също така и 1.6-литрови дизелови версии със 115 и 136 конски сили (хибридна), а топ-версията е отново хибридна, 1.5-литрова T-GDI със 160 конски сили. Назад


Реклама Lasurit eshop
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Нови Модели Коли Бизнес /Business Електромобили Ford GM Tesla

Още един сериозен играч в класа на EV-пикапите - GMC Sierra EV - видео

Апр 26, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Бизнес /Business Renault

Renault Captur facelift: с ново лице и Google

Апр 26, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Audi

Новите Audi A3 и A3 Allstreet - видео

Апр 26, 2024