Apple може да представи iPhone 9 съвсем скоро

Apple може да представи iPhone 9 съвсем скоро

Очакваме през пролетта Apple да представи новия си достъпен смартфон iPhone 9/iPhone SE 2. С наближаването на премиерата на този модел вече сме свидетели и на конкретни доказателства за неговото съществуване. Сега виждаме кейс от Urban Armor Gear, който е предназначен за нов модел iPhone от 2020 с 4.7-инчов екран.

В случая той е част от доставка към американски вериги като Best Buy със специфични инструкции да не бъдат каталогизирани и пуснати в продажба преди 5 април. Това подсказва, че компанията може да анонсира модела в края на настоящата седмица и да го пусне в продажба през следващата.

Очаква се iPhone 9 да разполага с дизайн, който е идентичен с този на iPhone 8. Промени ще има в хардуера, като ще се заложи на новия чипсет A13 Bionic и 3GB RAM. Устройството ще предложи 4.7" LCD дисплей и основен бутон с интегриран сензор за отпечатъци. Преди време се появи информация, че компанията подготвя и по-голям негов вариант с 5.5-инчов дисплей. Предстои да видим дали двете устройства ще бъдат представени заедно.

Източник: 9To5Mac

Препоръчани оферти


Втора употреба с гаранция