Според зодията: Как чистите?

Някои си падат мърлячи, други действат
Обновена: 14 мар 2020 20:37 | 14 мар 2020 20:37, Иванка Гъркова
4
Според зодията: Как чистите?
Снимка: Pixabay

Мийте си ръцете, ползвайте дезинфектант, не си бъркайте в носа, не пипайте често лицето си... Тези и още други препоръки чуваме през последната седмица. Предвид това, че болните от коронавирус у нас се увеличиха, е хубаво да повишим личната си хигиена и да спазваме заръките на лекарите.

Това, че сме в сезона на грипа и може да се заразим с коронавирус, не означава, че сега трябва да се паникьосвате и презапасявате с храна. Важното е да ограничите социалните контакти и ако си останете вкъщи, да направите основно почистване на подовете, банята и други повърхности, с които имате досег всеки ден.

Замисляйки се, ще установите, че има хора, които вече са излъскали с дезинфектант колата, целия си дома и дръжките на вратите поне 5 пъти. Други пък само леко са освежили, защото за тях е присъщо да почистват редовно. Има и такива, на които не им пука колко дрехи са натрупали до леглото си или това, че от стаята им се носят непоносими аромати. Дали това зависи от зодията?! Сигурно ще си кажете, че е въпрос на възпитание и лична нагласа. Прави сте, но астрологията също има пръст в това.

Вижте как чистят отделните зодии и до каква степен държат на хигиената си:
почистващи препарати

Овен

Никога не се изпречвайте на пътя на Овен, който е запретнал ръкави да чисти и оправя из дома си. Отделят ли необходимото време и захванат ли се сериозно, те ще обърнат цялата къща, за да не остане нито прашинка по ъглите ѝ. Те са готови да го направят сами, за да знаят че всичко ще е изрядно след това.

Овните могат да изчистят за нула време. После може да ви потърсят сметка, че не сте се включили. Ако пък го направите, бъдете готови за критики и команди, които да изпълнявате.

Телец

Кротките представители на този знак се нуждаят от план, за да организират всичко по-лесно. Те не са от онези, които чистят с удоволствие. Стане ли твърде мръсно и натрупано около тях, се заемат сериозно, но първо взимат сили. Те закусват и чак след това начертават план за действие. Той може да се проточи доста във времето, защото Телците обичат да изпипват детайлите.

Типично за тях, те ще си дадат малко почивка, след което ще продължат да мият и разтребват. Ако стане твърде късно, са готови да оставят нещо и за другия ден, но ще го завършат все пак.

Близнаци

Заради двойствената им натура те не могат да довършат задачите си докрай. Почнат ли една стая с прахосмукачката, те бързо могат да я зарежат, ако нещо друго в къщата им направи впечатление. Така например могат да се хванат да поливат цветята или да подреждат дрехите, след което отново да се върнат към прахта. Просто не са последователни в действията си.

Ако се хванете да чистите с Близнаците, не чакайте много резултати. Те ще се размотават и осланят на вас. Ако не ги натиснете, може да направят всичко през пръсти.

Вижте още по темата в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Иванке тази статия дано не си е писала ти с да е преписана. Такива глупости дори колежката ти Михаела не е пускала. Разбирам че ти плащат на парче публикация но по-добре не се излагай
1
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Като ми се дочисти, си лягам, докато ми мине.