Запалени стърнища оставиха без ток Елин Пелин и Горна Малина

ЧЕЗ Разпределение осигуриха ток по алтернативна схема
14 мар 2020 19:41, Александър Попов
10
Запалени стърнища оставиха без ток Елин Пелин и Горна Малина
Снимка: БГНЕС

Възникнал пожар от запалени стърнища навлезе в прилежащите площи на подстанция "Елин Пелин", собственост на Електроенергийния системен оператор /ЕСО/ и засегна кабели на ЧЕЗ. В резултат без електрозахранване останаха клиентите на дружеството в общините Елин Пелин и Горна Малина, съобщиха от дружеството.

Екипите на ЧЕЗ Разпределение осигуриха ток по алтернативен път по най-бързия възможен начин. Служителите на дружеството започват работа по отстраняване на нанесените щети. Връщането към обичайната схема на електрозахранване ще доведе до кратковременни оперативни изключвания.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
1
 
! Отговори
Емил Странжев преди 4 години
Не са окосили и почистили тревата вътре в подстанция "Елин Пелин", собственост на Електроенергийния системен оператор /ЕСО/ ЧЕЗ и затова се е подпалила!
6
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Това е дели на земеделскитебоклуци и трябва да се глобят солено
5
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Голема работа ,малко да се поразмърдат пожарникарите,стига са играли карти и пърдели ,нека си заработят заплатите!
4
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Е то малко мозък се иска как се прави но доказателство че ни липсва като нация. Доказателства всеки ден ако четеш новините.
3
14
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Да се пали по цялата страна, за да сеумъртви вируса.Аз съм за.Това ,че ще има ох ,ах е нищо.Важното е, нацията да се спаси.През чумаво мисля, е било същото.
2
4
 
8
 
! Отговори
ужас преди 4 години
При нас в района на Дунава, там където нивите се стопанисват от няколко големи земеделски фирми; тези фирми не са нслучайни - те определят задкулисно политиката в Държавата, чрез своите лостове ..; там всичко се пали; стигна се до там, че и блатата опожариха, всички животинки изгоряха ..; всичко е ад ..! Колко пъти съм се обаждал на телефон 112, но ефект няма ..; е, може и моята къща да я запалят някои ден, нали ..?
1
7
 
3
 
! Отговори
Театър Сълза и Смях преди 4 години
Дали заради КОвидката са ги запалили?