Нови 10 смъртни случая от коронавируса във Великобритания

На Острова 1140 души днес са дали положителна проба
14 мар 2020 18:37, Анисия Иванова
38
Нови 10 смъртни случая от коронавируса във Великобритания
Снимка: БГНЕС

Нови 10 смъртни случая от коронавируса са били регистрирани във Великобритания, предаде Франс прес, като се позова на властите.

С това общият брой на починалите в страната се удвои за едно денонощие до 21. Главният лекар на Англия Крис Уити съобщи, че починалите са от рисковите групи - възрастни хора или такива със съпътстваващи заболявания.

Преминат е и символичният праг от 1000 заразени. По данни от днес 1140 човека във Великобритания са дали положителна проба за вируса при 798 към вчерашна дата.

Високопоставен представител на здравните власти коментира, че реалният брой на заразените е между 5000 и 10 000.
Британското правителство, критикувано заради бавната си реакция на кризата, се готви да преразгледа своя подход.

Според местни медии още през уикенда ще бъдат забранени масовите събирания, а другата седмица се очаква парламентът да приеме законодателство за извънредни мерки.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


38
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 31Толкова си и гледал филма, тръгва от любимия Китай-бащата на мизерията. Пак с произход от прилеп + свински гени.
29
1
 
1
 
! Отговори
??? преди 4 години
До mi24Чакаме.....да видим колкоще е страшно...за сега останахме заради *** без толетна хартия :-)))...сигурно от тоя вирус се насираш
28
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
През 2011 г. излезе американски филм -Contagion-Заразяване- точно както сега е ситуацията,само че тръгва от Чикаго.Не му обърнаха внимание тогава,а сега е най-гледания след Хари Потър в нета..Каквото си представяме-това и получаваме..Тъжна картинка е светът сега..Обичам ви,хора,толкова ми е мъчно,че с нищо не мога да помогна.. Дори на себе си.Просто чакаш...
27
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Миналата седмица се върнах от Линдон, путай ме колко хора съм заразил досега...
26
1
 
1
 
! Отговори
Messir преди 4 години
до MI24. Защо след 3 седмици ? Нещо вътрешно инфо ли имаш ? Светни ако може плийс.
25
1
 
10
 
! Отговори
до 25 преди 4 години
Стига тролихте и омоловажавахе сериозността на ситуацията.Хоремагските ви разсъждения от преди месец се доказаха като несъстоятелни.Не че сме очаклвали да са поле4т на мисълта де.Заради подобни разсъждения Италия се превърна в зентър на епидемията.
24
0
 
11
 
! Отговори
равносметка преди 4 години
Всеки, който подцени ситуацията, страда. Не е време за тънки смерки и скъперничество. Всеки цент, спестен от превенция, ще се плаща като долар за лечение и съпъстващи икономически загуби.
23
4
 
9
 
! Отговори
реалист преди 4 години
За пореден път англичаните докават, че им липсва мозъчно вещество. Арогантност обаче не им липсва...Скоро ще си го получат
22
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Хората са от РИСКОВАТА група т.е. могат да умрат и от най-леката настинка. Само нагнетяване на обществото, лошо и само лошо, за да се филмират хората още повече. А че, масово хората не си мият ръцете е друга тема. Ужасих се днес от видеото в ютюб на деклашър за 10 въпроса, които да не задаваме.
21
11
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Трепе все по-богатите пенсионери, които имат пари за скъпи лекарства. Бедните, които ядат лук за закуска не се заразяват, така мисля.
20
2
 
21
 
! Отговори
mi24 преди 4 години
За съжаление в Англия след 3 седмици ще е голяма трагедия.
19
10
 
6
 
! Отговори
Чайник преди 4 години
Изгнилият капитализъм се сгломоляса от един долноплобен вилус от нашата лаболатолия.
18
0
 
4
 
! Отговори
ХАХА преди 4 години
Не можете да четете цифри вие *** и това си е! 1140 са общо регистрираните до сега!
17
0
 
10
 
! Отговори
АСЕ бомб преди 4 години
Проблем на западните държави а фактът, че старите масово гълтат АСЕ- инхибитори за кръвно и диабет, което е катализатор на Covid-19.Вече има научни статии в реномираното The Lancet.Напр. на Лей Фанг от 11.03.
16
2
 
8
 
! Отговори
пецата преди 4 години
1000 болни, всеки да е заразил по 5 а от тях всеки друг по 5 , направо смятайте на квадрат, до 2 седмици ще имат официално още 5000 болни и неофициално поне 50 000 човека които ще си стоят у дома и ще си мислят че е просто грип, колко от тях ще умрат и ще заразят други няма как да се сметне и никой няма да каже, в англия и да дойде лятото няма да ги оправи защото знаете какъв им е климата , там вируса ще си е като у дома си, при нас поне ще стане горещо и сухо към юли
15
6
 
10
 
! Отговори
Sichtpunkt преди 4 години
Някой да е чел за смъртни случаи в САЩ? Нещо работата намирисват. Май техните си ги лекуватВ САЩ смъртните случаи са колкото заразените в Русия около 60-70.
14
14
 
7
 
! Отговори
Чесноядец храбър преди 4 години
Стига с тази паника.Бухайте чесън,червено цвекло,черна ряпа и ябълки.
13
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
с брекзита да си отнесат и по един вирус с тях
12
2
 
9
 
! Отговори
Питър преди 4 години
До Анонимен 5За целия ЕС, освен Великобритания и Ирландия. Защото това са двете европейски страни, където Тръмпона притежава игрища за голф и не иска бизнеса му да страда от това, че е президент.
11
1
 
9
 
! Отговори
ДинкоАТВ преди 4 години
Както казаха щом лелята на Конар Макгрегър е починала, значи вирусът не е шега. Те имат и пари и здравна култура и жената не е била на повече от 60.

Спонсорирани публикации