Четирима шофьори арестувани, нарушили карантината

Те били открити в заведение в Сливница
14 мар 2020 10:46, Елка Василева
131
Четирима шофьори арестувани, нарушили карантината
Снимка: архив, БГНЕС

Предприетите в рамките на извънредното положение мерки вече дават резултат.

Четирима шофьори в Сливница са задържани за нарушаване на карантината и са отведени по домовете им. Това съобщи шефът на Националния оперативен щаб проф. Венцислав Мутафчийски.

"Четирима шофьори на ТИР-ове в Сливница са арестувани за нарушаване  на домашната карантина. Те са принудително заведени в къщите им, след като са обявени, че трябва да бъдат под карантина, а са заварени в заведение в самата Сливница“, обясни той.

Още по темата

„Наред с това имахме един пациент, който дойде и после изчезна. Сега вчера, като чу за сериозните неща, които се случват, дойде сам", съобщи още Мутафчийски.

31 са заразените от коронавирус в България, каза още той на редовния брифинг.

В вчера са регистрирани 8 нови случая в страната. „Възрастовата характеристика на заболелите е пъстра. Най-младият заразен е на 24 години, а най-възрастният на 80 години. Той е настанен в Института „Пирогов“ от болница „Свети Наум“, каза той.

От установените вчера болни пациенти 3 са хоспитализирани в болници, останалите са с леки или много леки симптоми и са в домашни условия под карантина.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


131
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
101
7
 
9
 
! Отговори
Дарвин философ преди 4 години
До ДодоТова ,че офицера е с високо вдигната глава не значи ,че е надменен.До преди 1944г. всички българи са били с гордо вдигната глава,но *** с бой,отнемане на имотите и земята ,а ако още се "пъчи" с разтрел са пречупили хората .Сега се приема за нормално да вървиш като гол снайперист в разорана нива....
100
3
 
8
 
! Отговори
Турист преди 4 години
Били са в заведение ! Те не са виновни след като е отворено заведението са помислили че е безопасно .А джедърчетата дето искат да пратят тираджиите за това, че се видели и пили по една ракия в затвора ще измрът от глад щото няма да има кой да им кара храната.Браво на полицията направила е най-точното .
99
6
 
10
 
! Отговори
Питащ преди 4 години
Отведени по домовете им... като с безплатно такси! А защо не са в ареста? Защо не са глобени и осъдени? Нали така повеляват мерките на Извънредното положение?!
98
9
 
2
 
! Отговори
Olåf преди 4 години
Най-добрия шофьор е загиналия.Сано на ден загиват по 300
97
11
 
13
 
! Отговори
Валентин Тодоров преди 4 години
Това е тотален произвол.Нито един от тези хора не е тестван.Каква карантина за хора за които не е доказано,че са заразени.И всичко за да се прикрие факта,че институциите ни са абсолютно безпомошни да вземат реални мерки.Южна Корея правеше над 10 000 теста на ден.Бойко, и щаба му и оглозганата от тях здравна система правят колко?10?20?
96
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
арестувани в смисъл че са ги извозили до домовете им където да поизтрезнеят и после ебре айде пак у кръчмата - сега ако пак отидат там на бас че пак са там заедно с още подобни олиго френи плюещи на закон ред държава и на све
95
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Абе какви са тези хора? Освен самозъзнание и грам мозак да нямат. Какво ги събират по домовете, да ги хакат в един голям затвор и без стражи да им се пуска вода и храна и по малко алкохол да смучат. хем те доволни, хем нормалните хора доволни... Това безхаберие трябва да се наказва като предумишлено убийство, защото такава ще е съдбата на много хора с по-слаба имунна система, ако плъзне повсеместно този гаден вирус
94
2
 
12
 
! Отговори
Додо преди 4 години
До До Додо: Искаш да ми кажеш, че това, че някой има диплома за лекар и е на служба в армията автоматично го имунизира срещу това, да бъде противен ли?! Или пък може би го прави симпатяга?
93
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Другари, много сте прости, изключително прости хора сте, след като подкрепяте такива простаци.
92
9
 
24
 
! Отговори
1 преди 4 години
Докато не започнат умиращи да падат по улиците, българинО нЕма да повЕрва!!!
91
4
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тото-пунквотете защо работят???
90
12
 
19
 
! Отговори
До Додо преди 4 години
Тъпнapино, човекът е учил за лекар и е коремен хирург. Освен това е и с второ висше образование - офицерско!
89
34
 
20
 
! Отговори
Додо преди 4 години
Тоя, плешивия шапкар, дето прилича на Годжи (без да е отекъл от алкохола), е супер противна личност. Излъчва някаква отврат. На мен лично ми е изключително неприятен. Самото му поведение, както и изказа и тона му вменяват, че се самоопределя за нещо много повече и над другите, в една негова си, напълно имагинерна социо-властова йерархия. Нещо като Гаргамел.
88
10
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тези ***, които ми слагат минуси на коментара за санкциите, вероятно нямат търпение да умрат я от пневмония, я от липсва на апарат за обдишване, нали, нали???
87
8
 
20
 
! Отговори
Българин преди 4 години
Как ще го спрете бе тъпоъгълници?Нали се срещаме по магазините и аптеките ежедневно?Изперкулясва стадото !
86
2
 
11
 
! Отговори
Българин преди 4 години
Кво очаквате от хората ?Бе не ми е ясно ?
85
7
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Браво! Не може здравето ни да зависи от някаквитъпанари! Безпардонната глупост трябва да бъде наказвана!
84
5
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Институциите имат най-ниският рейтинг а искат още да се налагат. Прасета са тези които за 30 години не се научиха че на депутати министри и премиери не се вярва.
83
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До аз-ътСамо върху твоите *** ли не те е гнус да храчиш?
82
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Е питам, как да кажеш на тези хора, че са благородни елени, като са диви прасета. Все пак се извинявам и на прасетата.