New Dacia Duster

Volkswagen с първи снимки на новото CADDY

Volkswagen CADDY

Volkswagen CADDY

Реклама Honda ZR-V
Макар и анонсирайки го като концептуален автомобил, Volkswagen разпространи първите официални снимки и допълнително информация за новото поколение на хитовия за марката многофункционален модел CADDY.

Новото CADDY ще стъпи на пазара след повече от три милиона реализирани представителя от предишните му четири поколения, като е първото, разработено на базата на модулната MQB (Modular Transverse Matrix) на Volkswagen Group.

От Volkswagen споделят, че новото CADDY е по-дигитално, по-свързано, по-ефективно и по-харизматично от когато и да било, като в същото време обещава и по-голям интериорен простор, в това число и възможност за транспортирането на две Евро палети.

Благодарение на Innovision Cockpit оформлението на предното табло и бордовите му системи, новото Caddy обещава безпролемна свързаност с мобилен телефон, а от там и с всички свързани с това преимущества. Безопасността пък е пренесена на ново ниво с общо 19 нови или обновени системи за асистиране на пътя.

Допълнително удобство и функционалност са постигнати чрез въвеждането в портфолиото на Caddy на възможност за поръчка на електронно управление на плъзгащите се врати и тази на багажника, панорамен стъклен таван с площ от 1.4 кв.м над първия и втория ред седалки, нови диодни предни и задни светлинни модули и други.

Новото Caddy ще дебютира в три основни версии на предназначение- ван, пътнически и многофункционален, и в три нива на изпълнение- Caddy, Life и Style. Двигателното портфолио включва дизелови TDI (twin dosing) двигатели с мощности от 75 до 122 конски сили, бензинов TSI със 116 конски сили и TGI вариант. Назад

Галерия



Реклама Dacia Duster
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Нови Модели Коли Официални вносители- новини Авто глобус Honda

Honda оглавява изложба по време на Седмицата на дизайна в Милано

Мар 29, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Техника /Technics Дизайн / Design Екология /Ecology BMW

BMW Vision New Class X - видео

Мар 28, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Авто глобус Citroen

Citroen атакува Индия и Южна Америка с Basalt (Видео)

Мар 27, 2024