Skoda Monte Carlo

Автосалон Женева 2020: Новият Volkswagen Golf GTI

The new Volkswagen Golf GTI

The new Volkswagen Golf GTI

Реклама Skoda Stock
Днес Volkswagen разпространи първото изображение на новото поколение на Golf GTI и обяви, че световната премиера на автомобила ще се състои на международното изложение в Женева в началото на следващия месец.

За момента, от Volkswagen споделят минимални подробности за новия Golf GTI, който ще бъде лансиран на пазара през втората половина на тази година. От VW анонсират, че той ще дебютира със специални нови екстериорни стилистични решения, в това число с възможност за поръчка на LED лента в радиаторна решетка, дифузьори със странично изведени накрайници на изпускателната система и други.

Новият Golf GTI ще бъде оборудван с Digital Cockpit, нов многофункционален спортен волан с кожена тапицерия и чувствителни на допир зони за управление на вторичните системи на бордовата инсталация и други.

От Volkswagen анонсират, че новият Golf GTI остава верен на традицията, с изчистени линии, предно задвижване, мощен бензинов двигател, тапицерия на седалките с мотиви на кариран флаг и други. Новият спортен Golf ще е и първата компактна спортна кола в света, която е оборудвана със системата за безопасност Car2X, която обещава сигурност от ново поколение благодарение на възможността за ранно предупреждение на водача за възникнали на пътя му опасности. Назад


Реклама Dacia Duster
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Нови Модели Коли Skoda

Новата Skoda Superb Combi – видео

Апр 19, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Тестове Audi

Първа среща с прототипа Audi e-tron GT

Апр 19, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Официални вносители- новини Електромобили MINI

MINI представя най-новият член на новото семейство на MINI: MINI Aceman по време на Auto China 2024

Апр 19, 2024