Започна гражданското шествие с участието на президента Радев

То ще извърви "Пътя на безсмъртието" – от килията до паметника на Васил Левски
Обновена: 19 фев 2020 18:41 | 19 фев 2020 17:54, Анисия Иванова
135

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Започна гражданското шествие с участието на президента Румен Радев, което ще извърви "Пътя на безсмъртието“ – от килията до паметника на Васил Левски в София пред президентската институция,

Стотици граждани са се събрали пред сградата на Президентството, откъдето ще тръгнат, съобщи "Фокус".

В шествието е и вицезидентът Илияна Йотова, съветници на президента. Организатор е Общобългарският комитет „Васил Левски“.

Сред присъстващите са писателят Антон Дончев и лидерът на БСП Корнелия Нинова, депутатите Георги Свиленски, Таско Ерменков и други.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


135
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
95
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
*** тласка страната към гражданска война!
94
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Президента Радев яхна политически паметта на Апостола!За двете години които му остават какво ли още ще видим!Излагация голяма е за България този "Президент"!
93
2
 
2
 
! Отговори
Миткалото преди 4 години
Избиха и направиха това което им написаха и ги задължиха от Англия,САЩ начело с Чърчил -АКО НЕ ИЗПЪЛНИТЕ ТОВА (което сме ви написали и дали да чете те)ще има втора наказателна акция и ще ви превърнем в поле за картофи.
92
3
 
5
 
! Отговори
ББ преди 4 години
верно ли бе.те заради това ли пратиха децата си на смърт за Освобождението на България...безбожници платени,защо "приятелите"ни англосаксонци бомбандиращи мирна София в края на ВСВ не ни помогнаха...само факти.....българските електроцентрали продават два пъти по ниско енергията от хАмериканските ни "приятели"...еничари и чуждопоклонници не можете ни лъжете повече обслужвайки чужди интереси за сребърници
91
6
 
5
 
! Отговори
Гост+ преди 4 години
Достоевски за освободените народи на Балканите: "Те дълго няма да повярват в безкористността на Русия. Те ще търсят от Англия и Германия да ги бранят от Русия. Ще изтъкват че ако не би я имало освободителката Русия, те отдавна биха се освободили от турците, било благодарение на собствената си доблест, било с помощта на Европа. Ще говорят с по-голямо уважение за турците, отколкото за Русия. Ще се умилкват на европейските държави, ще клеветят Русия..." Ех, атлантици вижте се!
90
2
 
7
 
! Отговори
ББ преди 4 години
Стремежа ни към Справедливост ни е заложен от Бога...прочетох някъде...мойте деца изучили и вземат заплати...изучили със субсидираното образование...със парите на всички българи...не си го платил лично от джоба ти...да са ти живи и здрави...Бойко "дава"ама от нашите данъци и само на тези които го боготворят...и вие богатеете за сметка на Народа ни..децата ви в хАмерика...рУсия..а нашите плащат дългове...които "давате"...ще се видим на барикадите..нема правда нема мир..ние сме войници на България
89
0
 
1
 
! Отговори
toto преди 4 години
До До totoНе те знам какъв си, какъв ти е статуса, ама щом налиташ на пердах мога да ти кажа няколко сценария. Ти побеждаваш, после става диктатура и военен режим за да си запазиш властта.Ти губиш - разстрелват те.Ти побеждаваш, не успяваш да си изпълниш обещанията - разстрелват те.Някой друг , подкрепян от теб идва на власт, ама в един момент Ти решаваш, че тоя не те прави милионер за година и следва нова революция... И така до кога?
88
0
 
4
 
! Отговори
toto преди 4 години
До До totoИ ти колко точно от роднините ти, не говоря за тебе, ти си ми ясен, та колко точно от роднините ти си готов да пожертваш в една гражданска война? И защо си мислиш, че гражданската война си заслужава в момента? Безработен ли си, малка ти е пенсията ли, нислиш си, че можеш да се биеш срещу други бедни, / понеже богатите ще се изнесат при първия полъх на бунта / да убиваш децата ми, които са учили и са с добри заплати? Осъзнай се..
87
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
С това селфи-шествие тия другари отново си вкараха поредния, не знам кой пореден, загубих им бройката, автогол.
86
4
 
7
 
! Отговори
До toto преди 4 години
ЧОВЕЧЕ УСЪВЪРШЕНСТВАЙ СИ ВОЕННИТЕ УМЕНИЯ ЗАЩОТО НЕЩАТА БЕЗ ГРАЖДАНСКА ВОЙНА НЯМА ДА СИ ДОЙДАТ ПО МЕСТАТА.ИМА НЕЗАКОННО ЗАБОГАТЕЛИ НА ГЪРБА НА РАБОТЕЩИТЕ БЕДНИ.И ДОКАТО ГЕРБ СИ МИСЛЯТ ЧЕ ВСИЧКО Е НАРЕД НАРОДА ВЕЧЕ НЕ МОЖЕ ДА ТЪРПИ.
85
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Коментарите тук са в тона на Вожда от сутринта! Наказват, "оправят", "размазват". Е, арсеналът на слабият в главата, обикновено е грубата сила.
84
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Шествие по повод обесването на апостола, изпълнено с толкова радостни лица, досега не е имало. Не зная точно на какво се радват тези.
83
9
 
12
 
! Отговори
Ха, ха,ха,хааааааааа преди 4 години
РАДЕВ ---НЕ БИЛ "ТЪРГОВЕЦ В ХРАМА"....ХА,ХА,ХААААААНЕ МУ СТАНА ДАЛАВЕРАТА С "ГРИПЕНИТЕ"...А С ЛЮБОВНИЦАТА НА ДЪРЖАВНА ИЗДРЪЖКА ГО ИЗЛОВИХА...КЪВ ТЪРГОВЕЦ Е ТОГАВА...??!!ЗА ОПИТА ДА ПРЕГОВАРЯ С ПУТИН ЗА ГАЗА ...ДА НЕ ГОВОРИМ , ИЗОБЩО...!НЕ СТАВАШ ЗА "ТЪРГОВЕЦ" ПАРЯСНИКО......ДАЖЕ , ЗА Ч"Е"П ЗА ЗЕЬЕ НЕ СТАВАШ...!!!!
82
12
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Поздравления генерал Радев! Останалите са 6oклyци!
81
3
 
1
 
! Отговори
БАДЖАНАК преди 4 години
До Народна....НЯМА да ми обиждаш баджанака !!!
80
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Народна, *** сиe6имайката незабавно! Да ви у 6oклyците гнусни!
79
14
 
19
 
! Отговори
Народна преди 4 години
Жалки смешни и комунистически крадльовци а пък този Свиленски защо не се скрие вдън земя. Безочие
78
11
 
10
 
! Отговори
1 преди 4 години
До Хохохоооо... я твоя банкянски парясник,има ли много,или сал Симитлийския.
77
8
 
8
 
! Отговори
1 преди 4 години
До Въх,безсрамник е твоя агент "буда" от ДС.
76
26
 
20
 
! Отговори
Станишко преди 4 години
Този клепар Радев и *** и -лъжата излъгали червените дъртаци че отиват на конгрес на партията,а ги завели на паметника Левски.Безбожници !!!