Шофьор гони, псува и засича, глобиха го 3000 лева

Отнеха му книжката за година и половина
Обновена: 19 фев 2020 17:53 | 19 фев 2020 17:30,
34
Шофьор гони, псува и засича, глобиха го 3000 лева
Снимка: БГНЕС

34-годишен мъж от Варна бе признат за виновен по обвинение в хулиганство при управление на автомобил, съобщават от Районен съд – Варна.

Още по темата

Случката е от 25 юли 2018 г. Тогава подсъдимият, ядосан от извършена маневра от друг водач на централен булевард, го последвал с управлявания от него „БМВ“. За да може да настигне преследвания, мъжът минал на червено, докато сипел псувни и закани за саморазправа.

Гонката продължила по приморския булевард докато не се наложило да спре на пешеходна пътека. Тогава ядосаният мъж блъснал чуждия автомобил и избягал от местопроизшествието. Очевидци на случващото се подали сигнал за инцидента на тел.112.

34-годишният мъж е с чисто съдебно минало и се размина с 3000 лв. глоба и лишаване от право да управлява автомобила си за срок от 1 година и 6 месеца.

Решението на Районен съд – Варна подлежи на обжалване в 15-дневен срок.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


34
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
0
 
13
 
! Отговори
не глоба,пандиз преди 4 години
*** с трошка за 3000лв, ще плаща глоба 3000лв.Просто се помислил и той за мъж.Много са интересни тия въшльовци работещи за 600-700 лв,като седнат в една евтина каруца,че като станат едни други-,,king of the road',че като вземат да гледат по-друго,по-така,по-мутренски.Голтаци дето не са се качвали в автомобил.Смешковци.
28
0
 
7
 
! Отговори
В Англия преди 4 години
Ще спи 72 часа в районното ще му отнемат книжката за 5 г.
27
0
 
17
 
! Отговори
факт преди 4 години
За такова изпълнение в Гърция щеше да е арестуван и до вечерта на същия ден, да бъде съден и обявена присъдата и до полунощ вече щеше да е в затвора с ефективна присъда... По спомен само пиша, 3 или 5 години затвор
26
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Поредният балкански селянин с бмв
25
2
 
23
 
! Отговори
Засечка преди 4 години
Като ремонтират някой булевард във Варна, цъpвyлитe мислят, че е открита нова писта за изтребители, а когато карат в трафик всички останали коли им пречат.
24
16
 
5
 
! Отговори
Olåf преди 4 години
На всички шофьори пожелавам едно. Да се блъскат в стълбове,да падат в дерета,да им се запалват колите,да се обръщат.Изобщо на ден да загиват по 100.
23
7
 
7
 
! Отговори
Какво като е БМВ? преди 4 години
БМВ в цял свят е символ на лукс и при желание - спортно поведение на пътя. Не на ***.Имал съм четири мерцедеса. Но... вече карам БМВ. И с едната и с другата марка - няма да сбъркате. Ако ги купите нови и ги поддържате в оторизираните сервизи.БМВ в България поне е по-добре осигурена откъм обслужване. Сервизите на БМВ са няколко, на различни фирми са, на удобни места са. Това ВИДИМО се отразява на качеството на обслужването. Аз лично слязох от Мерцедеса заради мошенническия сервиз на БС.
22
0
 
8
 
! Отговори
Хубав фейлетон, чиче преди 4 години
До ЧичоКак точно ще останат пирони в ръката на човек ударен от бата (бухалка) с набити пирони в нея? За да има пирони в една бата (бухалка) трябва да се забият в нея и да излязат от другата страна. Дори теоретично, няма абсолютно никакъв начин, някой от тези пирони да остане в тялото на ударения...А, ако на някой са му вадили пирони от ръката след удар с бухалка на пътя... Не шефът на РУ да ти е баща, а министърът на ВР да ти е майка - щеше да лежиш.Весел скеч, иначе.
21
27
 
1
 
! Отговори
Чичо преди 4 години
И аз съм така - не ми се случва често, на ако ми кипне прекалено излизам да се разправям с бухалка с пирони. Обикновено само изваждането и някак си внезапно охлажда страстите. Само веднъж някакъв реши, че е добра идея да ми вади пистолет. Голяма мъка беше после докато му извадят пироните от ръката. Пък аз писах обяснения в районното, *** с шефчето се знаем от младини та се разминах с глобата.
20
1
 
7
 
! Отговори
Сигурен ли си? преди 4 години
До Анонимен 5А ако влезем във война? И кой ще попълва полицейските редици? За да си военен или полицай трябват "топки". Тестостерон и агресия, контролирани от правилно обучение.В нормалните държави хората с повече тестостерон и способни на здравословна агресия (да не се бъркат с пътни комплексари) се насочват към съответния спорт, към армията или полицията. Ако това не стане още в детството те сами се насочват към престъпните групировки.
19
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ко не беше с бмв-то си щеше да е с аудито си.
18
0
 
25
 
! Отговори
Марси преди 4 години
Такива *** трябва да се наказват и със затвор! Следващия път ще се замисли дали да прави подобни простотии! Ако го направи отново просто старата присъда се умножава по 3 и така докато се превъзпита. Подобни личности са опасни за обществото!
17
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
типично за Варна. Ежедневие е простотията на пътя.
16
0
 
19
 
! Отговори
Наблюдател преди 4 години
Глобата е по-голяма от цената на колата.
15
0
 
28
 
! Отговори
Само питам преди 4 години
Е, той шофьор на БМВ ли е или лукова глава ако не псува, гони и засича?
14
1
 
58
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Миналата година минах през Варна за ден-два и въпреки, че трафикът изобщо не може да се сравнява с този в София, простотиите, на които се нагледах, просто нямат място за сравнение. Все едно си в някакъв зоопарк, а шофьорите са взети от клетката с шимпанзетата... Пълна трагедия.
13
2
 
5
 
! Отговори
До Шенол преди 4 години
Аууууууу, колко си смело зад монитора.....
12
2
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Да караш БМВ е диагноза, особено в България.
11
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ти от кое село си Станчо?
10
39
 
4
 
! Отговори
Станчо преди 4 години
Ам ако са е влачил другия, ша го бият и засичат я. Беемвето си е беемве, и от най кроткото момче може да направи хулиган. От как яхнах 8 те магарета, демек цилиндри и аз съм бил на двама със френски коли задвратници. Движат се кат баби