Слави Трифонов: Пропастта между хората и политиците е огромна

Той смята, че главният прокурор си върши добре работата
19 фев 2020 14:45,
176
Слави Трифонов: Пропастта между хората и политиците е огромна
Снимка: БГНЕС

Социологическите проучвания са се компрометирали от години, важно е какво ще решат избирателите. Аз съм практичен човек, опирам се на факти, а не на емоции. Цялата ми политическа активност е свързана с един референдум, на който гласуваха 3,5 млн. души. Обещанията се превърнаха в нещо ежедневно, не съм се срещал с някой, който си държи на думата“. Това каза пред БНР Слави Трифонов.

Още по темата

Според него страхът трябва да отсъства от взаимоотношенията между политическите партии.
„Има огромна дистанция между цялата политическа класа и избирателите. Дистанцията се е задълбочила до нетърпимост през последните 30 години“, смята шоуменът.

Слави не се отказва - учредява партията си с ново име "Има такъв народ"

Трифонов допълни, че като избирател не бил удовлетворен от това, което се случи с референдума и това мотивира неговите ходове, които са свързани със справедливостта и с това, което представлява пряката демокрация.

Слави Трифонов смята, че на моменти президентът има логични ходове. „Той много удобно влиза в битки, когато го касаят него, а когато касаят БСП, той става мил и тих. В личен план това не ми харесва..Той трябваше да наложи вето върху осемте лева партийна субсидия“.

Трифонов смята, че при дълго време на незаконност, „когато се появи прокурор, който решава да действа по закон и е твърде активен, на нас ни изглежда странно“.

„Всичко по закон е правилно. Всичко, което ще накара българинът да се чувства спокоен, е правилно… Който и да успее да въздаде справедливост, ще получи аплаузи от хората“, категоричен е Трифонов.

„Всички „кръгове“ са се превърнали в един. Този един кръг е съчетание между политици и бизнес и той се превръща в мафия. От една страна стои една политико-олигархична структура, от другата страна са хората“, допълва Слави Трифонов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


176
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
148
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Следващата патерица на ГЕРБ, след като всички досегашни се изчерпаха, ред е на следващата. Яне Янев, Бареков, патриотарите... вече им мина модата, иде новата патерица на властта.
147
1
 
4
 
! Отговори
komitataе в политика преди 4 години
След като влезе в парламента ще забрави кво става и ще влезе в коалиция да е в власта
146
1
 
16
 
! Отговори
Станислав преди 4 години
Слави още не е в политиката а ходи с две коли охранители и говори за пропаста между хора и политици. Ако влезне във власта ще е като американския президент ще се крие с десетки охранители.
145
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Бареков 2.0
144
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Е, няма отърване от този.
143
0
 
11
 
! Отговори
Хахах преди 4 години
Нещо не нацели времето и ваксата опитай пак!
142
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Стига сексизъм. Пуснете и някоя фолк певачка в парламента да стане интересно. Например, Мария да направи партия, Има такава отварячка.
141
8
 
9
 
! Отговори
Бг преди 4 години
Много точно казано. Ясно и просто. Браво Слави!
140
0
 
7
 
! Отговори
Перничанин преди 4 години
Бат Сали беше в парламента ( невероятен български ), както много актьори, певци и каквито се сетиш. Вече нищо не може да ме учуди.
139
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И между работодатели и хора е голяма пропастта !!!
138
12
 
14
 
! Отговори
Факт преди 4 години
Трагедията на един народ - да смяташ един селски чалгар за фактор в държавния прогрес е все едно да бръкнеш с ръка в зад.ника си , да си извадиш червата и да почнеш да ги бижеш ( отвътре) ! Ако тоя мър.льо събере гласове, значи не ставаме за народ !
137
4
 
14
 
! Отговори
Хахахааааааа преди 4 години
Пропаста между него и народа е още по голяма Бронирани джипове, телохранители.Да не говорим за мангизите дето направи, за този дето духа.Ех Славчо късметлия си ти.Учиндол беше най правилното место за теб.
136
4
 
7
 
! Отговори
Div Pustinqk преди 4 години
О Боже пак ли! ? ?! О неееее !!!
135
6
 
11
 
! Отговори
Бърнард ШОУ преди 4 години
Когато на една партия лидера е ШОУМЕН а управителния съвет са музиканти,сценаристи на халтурки и комици - КАКВО ДА ОЧАКВАМЕ ?- Шоу, разбира се . Какво друго?Хора свикнали цял живот да приказват и да привличат вниманието на уважаемия зрител. Хора превърнали говоренето и забавляването на зрители в тяхна професия .Дългия е АЛЧЕН. Много алчен. И единственото което ще постигне е партиите да му плащат ЛИЧНО а не да дели с БТВ както правеше и преди за да им четка рейтинга в новата си телевизия.
134
5
 
8
 
! Отговори
......ИН преди 4 години
Сляви .... ше ни оправи! .... Като много други.
133
7
 
9
 
! Отговори
бнб преди 4 години
СЛАВЧО, СЛАВЧО ГОЛАМ АКТУП СИ!
132
13
 
20
 
! Отговори
Пиян - залян преди 4 години
Дългият ще е един политически *** ! Лошото е , че има много неориентирани , които ще му дадат гласовете си ! Странно защо ходи с охрана ?! Смятам , че е голям комплекс***р !
131
6
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А пропастта между хората и шоумени, които от 30 години не смеят да се разходят без охрана, не е ли огромна?
130
6
 
16
 
! Отговори
144 преди 4 години
С мозъка си е човекът, след като 20г се задържа на екран, угаждайки на управляващите на момента. Не е толкоз лесно, колкото изглежда на пръв поглед.Друг е въпросът за "умствената несъстоятелност" на зрителите му и тези, които го подкрепят в момента.
129
3
 
16
 
! Отговори
Щирлиц преди 4 години
Още един късмет изскочи от кутията на Пандора....Господи,имай милост.