New Dacia Duster

Съвместна премиера на AMG-Yacht и Mercedes-AMG G 63

Фев 19, 2020
Съвместна премиера на AMG-Yacht и Mercedes-AMG G 63

Съвместна премиера на AMG-Yacht и Mercedes-AMG G 63

Реклама Skoda Monte Carlo
Новите 59 'Tirranna AMG Edition и Mercedes-AMG G 63 Cigarette Edition отбелязват своята премиера заедно в Маями. Това е съвместен проект на Mercedes-AMG и Cigarette Racing, който става дванадесетото подобно специално издание в течение на дългогодишно сътрудничество. Интересно е да се види как луксозният автомобил за приключения в AMG Performance Studio Affalterbach се индивидуализира въз основа на същите принципи на дизайна като лодката.

Като най-новият представител на изключителна серия от специални издания, 59 'Tirranna AMG Edition трябва да постави нови стандарти по отношение на мощност и дизайн и да създаде перфектен баланс между луксозна яхта и мощна спортна лодка. Въпреки дължината си от 18 фута (18 метра) и ширина на фюзелажа от 14 фута (4,2 метра), 59 'Tirranna AMG Edition е изключително пъргава и оптимизирана за максимална мощност според Daimler.

Впечатляващият дизайн на 59 'Tirranna AMG Edition и Mercedes-AMG G 63 Cigarette Edition е резултат от тясното сътрудничество между лодкарския екип, дизайнерския екип на Mercedes-AMG и Горден Вагенер, главен дизайнер в Daimler. „Техните динамични и дълбоко чувствени пропорции олицетворяват атлетичната красота“, казва Вагенер.

Mercedes-AMG G 63 предлага изключителни шофьорски характеристики по пътищата и извън тях. Сред тях са 4-литровият, V8 битурбо двигател с мощност 430 кВт/585 к.с. и задвижването на всички колела (40:60) с три блокируеми диференциала. Окачването AMG "Ride Control" о с адаптивно регулируеми амортисьори работи напълно автоматично и е електронно контролирано. То непрекъснато настройва амортисьорите на всяко колело спрямо текущите изисквания и по този начин поддържа уверените характеристики на шофиране на автомобила в условията на офроуд движение. Назад

Галерия



Реклама Ford Summer Sale
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Нови Модели Коли Официални вносители- новини Авто глобус Citroen

CITROEN НАВЛИЗА НА B-SUV ПАЗАРА С ИЗЦЯЛО НОВИЯ C3 AIRCROSS - ИЗДРЪЖЛИВ, СТИЛЕН И МНОГОФУНКЦИОНАЛЕН

Апр 20, 2024
Авто Новини Авто глобус Geely Lotus

Lotus със собствена програма за персонализация

Апр 19, 2024