Opel Stock

Автосалон Женева 2020: Това е новото поколение Hyundai i20 (Видео)

Hyundai i20

Hyundai i20

Реклама Nissan X-Trail
Hyundai разпространи първите официални снимки, видео и информация за изцяло новото поколение на хиномия си модел i20, което ще бъде представено за първи път в света по време на международното изложение в Женева в началото на следващия месец.

От Hyundai споделят, че новото i20 е първата кола на компанията, стилистиката на която е вдъхновена от новия дизайн език на марката- Sensuous Sportiness. Автомобилът обещава да предложи на потребителите най-добрата свързаност в своя сегмент чрез системата Bluelink, върхова безопасност и за първи път в историята си ще бъде наличен във версия с незареждаема хибридна задвижваща система за подобряване на горивната икономичност.



С изцяло нов дизайн на екстериора и интериора си, новият Hyundai i20 ще стъпи на пазара с два нови 10.25-инчови екрана- мултимедиен и инструментален панел, впечатляващ набор системи за асистенция и повишаване на активната безопасност от семейството SmartSense, в това число ново поколение спирачен асистент и адаптивен круз-контрол.

Като габарити, автомобилът е с 24 мм по-нисък, с 300 мм по-широк и с 5 мм по-дълъг в сравнение с предшественика си. Пътниците на задния ред седалки могат да разчитат на по-голямо пространство, а товарното отделение е увеличено с 25 литра до 351 литра.

Новият Hyundai i20 идва с избор между 10 основни екстериорни цветови изпълнения, както и във вариант с контрастен черен таван.

По отношение на задвижването си, новото i20 се предлага с еднолитров T-GDi двитагел във версия със 100 и 120 конски сили, като тук моторът може да бъде конфигуриран и в хибриден вариант. От компанията предлагат също така и модификация на модела с 1.2-литров MPi агрегат с 84 конски сили. Назад

Галерия



Реклама Dacia Duster
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Нови Модели Коли Авто глобус Citroen

Citroen анонсира C3 Aircross (Видео)

Апр 18, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Авто глобус Електромобили Audi

Audi Q6L e-tron с премиера на Auto China 2024

Апр 18, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Авто глобус Електромобили Skoda

Skoda Vision Gran Turismo влиза в Gran Turismo 7

Апр 18, 2024