Биохакерите настъпват - за ?30 в Русия ще те чипират

Обединени са от фикс идеята да направят тялото безсмъртно
18 фев 2020 22:20, Анисия Иванова
30

Някои имплантират чипове в ръцете си, за да отворят врати, други се надяват да живеят по-дълго чрез интензивен мониторинг на телата си. Наричат ги биохакери - хора, които се стремят да "надстроят" телата си с помощта на експериментални технологии. В Русия движението добива все по-голяма популярност.

30 евро и малък кожен разрез  - цената, която човек плаща, за да се присъедини към нарастващата общност на биохакерите. Младият програмист Алексей си имплантира подкожен чип. В резултат ще може да влиза в офиса си с едно махване на ръката.

Той е част от нарастващия брой хора, "обновяващи" човешкото си тяло - чрез технологии, интензивни медицински тестове или екстремни упражнения. За него технологията за имплантиране е следващ етап от еволюцията на човека.
IT специалистът Владислав Зайцев е извършил над 50 процедури в малкото си студио.

Имплантирането на чип в ръката  е доста радикална форма на биохакинг, глобално движение, насочено към използване на технологии за "надграждане“ на човешкото тяло. Начин на живот, който става все по-популярен сред руснаците.

Други биохакери са още по-амбициозни. В частна клиника предприемачът Станислав Скакун седи, докато медицински сестри взимат около 20 епруветки с кръвта му за изследване. Той е обсебен от експеримент, който включва използване на данни за самопроследяване за подобряване на ежедневните задачи.

Кръвните изследвания са само част от неговата многостъпна мисия. Станислав пие по 30 хапчета на ден, като се надява това да подобри и удължи живота му.

Всички биохакери са обединени от фикс идеята – да усъвършенстват биологията на човешкото тяло.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


30
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Проблемът ше е, ако някой успее.Тези може ида не успеят, но ако някой някога успее ... тогава ще е страшно.
24
2
 
2
 
! Отговори
popa ot razgrad преди 4 години
глупости...
23
6
 
3
 
! Отговори
антиджендар преди 4 години
Нормалните хора ще станат безсмъртни в бъдещето но това не се отнася за сороскитегендари
22
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Простнарод = простикоментари. Не ме учудва , че сме най пропадналата територия
21
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Начи, някои предпочитат роботозирането пред нормалния човешки живовотец! Да очакваме ли че тия някои след известно време вместо с жени ще им е по приятно да си лягат с роботки секс кукли
20
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Трябва да си със силно ограничен мисловен капацитет, за да си натикаш приемо-предавател вътре в тялото.
19
4
 
7
 
! Отговори
Факир преди 4 години
Някой да ми обясни ползите от чипирането. Махаш с ръка - отваряш врата ? Или подлагаш си ръката и си плащаш сметката ? Колко време ще изкара така човек подложен на тия честоти... преди да му запари ръката. Или пък може ли да бъде сигурен човек, че няма той да бъде хакнатия - личният му живот, здравето му, дори живота му.
18
2
 
3
 
! Отговори
Пълни шестаци! преди 4 години
И я приливна вълна, я някой силен земетръс ще ги отнесе и затрие барабар с чипа!
17
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"Колхоз" е синоним на "Кибуц"
16
8
 
9
 
! Отговори
пияница мистик преди 4 години
Значи досега направил 50 процедури по 30 евро, тоест 1500 евро. Бива, това е чудовищно голяма сума за съветско-колхозническата мизерия (не говоря за олигарсите на Джудан). И защо евро, а не рубли? Нали са националисти патриоти и мразят Европа и САЩ?
15
3
 
14
 
! Отговори
Наивници преди 4 години
Ще го направят безсмъртно на Куково лято- толко им разбират тикветата зелени!
14
7
 
8
 
! Отговори
Тоягов преди 4 години
Те и нашите комунисти отдавна са чипосани от руснаците .Чиповете са във вид на петолъчка!
13
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не многостъпна, а многостъпкова.
12
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"Всички биохакери са обединени от фикс идеята да усъвършенстват биологията на човешкото тяло."И как ще усъвършенстват нещо което не разбират? То още има една камара болести които не можем да излекуваме ама те великите хакери щели да усъвършенстват. Кое?
11
1
 
26
 
! Отговори
Чобан преди 4 години
Невежи бройлери са доброволно маркиращите се. Да си сложат и по един номер на ушите. Овцете винаги са обичали да ги маркират и стрижат.
10
7
 
13
 
! Отговори
Откровения преди 4 години
Казано е в Библията преди 2000 години, че един ден синът на Сатана , Антихрист ще вземе властта над нас като сложи на всеки ЗНАКЪТ. Тези които откажат ще бъдат убити. И тогава ще дойде второто пришествие на Бог. В началото ще ни обясняват че е добро. Но после ще настане пълен контрол над бройлерите.
9
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Биохакерството се практикува от десетилетия в България.Затворници с риск за живота си имплантират лагерчета в главите на членовете си.Това предизвиква щастие сред женствената част.
8
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А може би тези млади хора можеха да имат повечко деца. В момента руснаците са малцинство в столицата си, скоро и в други градове, а путиновите жидовски олигарси внасят милиони от бишите републики в Средна Азия, които са животни. Май е време за някакво опомняне на белите хора не само в Русия. Ако това продължи последния бял човек ще се роди след 120 години максимум и това ще е края!
7
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 2На Мъск друга му е болката.С развитие на ИИ ще бъде все по-трудно на такива тарикат шмекери като него да пробиват.Американското правителство се опитва да задуши руснаците които разчитат доста на продажба на нефт,газ и тн.И ето ви Тесла.Колата която решава всички проблеми освен най-важният.Да придвижва хората безопасно и сигурно от точка а до точка б.Същият господин имаше идея да бомбардира Марс с 1000 атомни мегатонни ракети за да стопял ледът...Той е една кукла на конци.Фейк.
6
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Долу Мутрата!