Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.02.2020 08:46 - Пандемията на Ухан е много по-сериозна, отколкото казва Китай
Автор: zahariada Категория: Политика   
Прочетен: 1282 Коментари: 3 Гласове:
2

Последна промяна: 18.02.2020 08:48

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
  Пандемията на Ухан е много по-сериозна, отколкото казва Китай

4 февруари 2020 г.

https://www.henrymakow.com/2020/02/Wuhan-Virus-More-Serious.html?fbclid=IwAR2oNjY3cgwje_lQ4NofSPfls5Q82pF5EKgcdnxREnKNz9lVJb2bM-o_LJU

image

Всичко докоснато от Комунистическата партия на Китай (ККП) е зло - те убиха вече 80 милиона свои граждани от 1949 г., дали биха имали някакъв проблем с убийството на още 80 милиона? 
CK: " Източникът е бивш разузнавач, когото познавам отдавна. Статистиките изтичат около 1,3 милиона заразени и 30 000 мъртви вече. В момента ъгълът на СПИН е нещо, което липсва от това и вашите хора ще искат да знайте повече за „култа към смъртта“ зад него. “ (Повече за това по-късно.)
Makow Disclaimer- CK е доверен сътрудник, свързан с Фалун Гонг. Аз обаче не съм в състояние да гарантирам, че тази информация е точна. 
от К.К. (съкратено от henrymakow.com)      
Това е препис от текстов чат; това не е "официална" информация , но източникът е надежден. Познавам го от много години и той има вътрешни познания за истинската ситуация. Доста отрезвяващо. Този вирус не се среща естествено, той е създаден в лаборатория. 
В Ухан има био лаборатория с тези възможности и тя или изтече случайно, или по някакъв начин беше пусната. Няма лекарство, достъпно за обществеността. 
Трябва да запомните, че Китай е комунистическа страна, която е прословута, че лъже за неща като SARS, състоянието на икономиката и т.н. 
Всичко докоснато от Комунистическата партия на Китай (ККП) е зло - те убиха вече 80 милиона свои граждани от 1949 г., дали биха имали някакъв проблем с убийството на още 80 милиона? 
Днес в Китай ЦК преследва добри хора като Фалун Гонг, които мирно медитират в Китай и по целия свят. 
Практикуващите Фалун Гонг в Китай са затворени, измъчвани, убивани и са били добити органи на живо. Това са хора, които практикуват състрадание на истината и толерантност - това е ККП. 
ККП не цени живота на никого, те ценят само собствената си сила. Ако преди си помислихте, че „това преследване е в Китай, това не ме засяга“, сега ще разберете, че целият свят е преследван. 
Ето преписа: 
 Преди около две години в Ухан беше построена лаборатория за изследвания и разработки на ниво 4 (най-високото ниво, най-силно обезопасена). Известен като Wuhan 34. ГЛОБАЛНАТА ИНТЕЛИГЕНЦИЯ Е НАСТОЯЩО СЪБИТИЕ НА ТОВА Китайската общественост беше казана, че съоръжението Wuhan 34 е само за граждански цели, лаборатория за вируси и изследвания. Съоръжението всъщност е строго секретна лаборатория за военни действия ВОЙНА. 
На обществеността не се казва. Има очевидни причини, поради които тази информация не е публикувана публично. Био и химическите оръжия са извън закона. ... Този вирус е разработен, след това отиде в Канада, [и след това] до Ухан 34 [ed бележка: той беше откраднат от Канада от китайски агенти - http://greatgameindia.com/chinese-researchers- хванат-краде-коронавирус -от-канадски-лу /]. 
Умишлено беше освободен - времето е твърде подозрително. ... Хората в Ухан са били силно засегнати психологически. През нощта извикват прозорци, които се уверяват, че все още са живи, из целия град.
image

КАК СЕ СПРЕЙДА / КАКВО ДА СЕ ПРАВИ
 Той може да се пренесе във въздуха, придвижвайки се с частици и замърсяване на въздуха. Освен това се усилва през нощта чрез химикалки, които се пръскат [от самолети] през нощта, когато няма UV, който да унищожи вируса. 
Chemtrails са сравнително безобидни в сравнение с останалата част от историята, [ed бележка: това показва предумишлеността към тази програма] Предава се чрез телесни течности очи уста нос сълзи кашлица говорене потене споделяне на храна и други. 
Скоростта на предаване е удвоена всичко, което се вижда през последните 200 години. 
* Един заразен носител дава още 14 заразени. 
* Степента на смъртност е 23% за освободения агент. Прогнозната степен на смъртност при 66-годишна възраст е> 50%. Очаква се да се разпространи за няколко години.
* Хората, изложени на вируса, имат инкубационен период 15 дни, преди да се появят симптоми, които могат да бъдат открити. След като сте изложени, веднага ставате заразни. Няма инкубационен период за заразяване или е много кратък период. Най-засегнати са кръвните типове A, AB и Rh-neg. 
Има антидот ... ваксина. Разбира се, ваксината е за онези, които са в състояние да я придобият. [ed бележка: ваксината не е за вас] UV може да се използва за унищожаване на вируса, ако дозата / времето на UV е достатъчно висока. Воден разтвор с прахообразен белина е ефективен. [ed бележка: прахообразният белина е много ефективен окислител, евтин е, широко се предлага и има дълъг срок на годност] 
Латексните ръкавици са безполезни. Тя е пореста, 100 микрона дупки и вирусът е по-малък от 5 микрона. Проучете наръчниците за армията NBC за повече информация (https://www.hsdl.org/? Abstract & did = 1035). 
Повърхности, на които е включен вирусът, например брояч, в който някой се е закашлял, трябва да се напръскат с белина, въздухът да се смеси с белина и всеки, който е в контакт, трябва да се изкъпе. Вирусът може да живее "сред природата" по-дълго в студен, отколкото топъл климат. 

КАКВО ДА НАПРАВИ / КАК СЕ СПРЕЙДА

Междувременно има няколко неща, които обикновеният човек може да направи, за да оцелее, ако е заразен. 40 000 IU на D3 на всеки 12 часа, докато симптомите на пневмония престанат. Преди да се разболеете, фолиева киселина (за повишаване на белите кръвни клетки) и напитки, кисели като силни лимонови напитки и увеличаване на приема на кислород, което променя pH на кръвта. Хипервентилацията в краен случай. 
Вземете висококачествен кислороден концентратор. Легло вътре в хипербарична камера също би помогнало. Но това е доста далеч за повечето хора. Изолирайте се от другите и имайте хранителни източници, които са датирани преди около три седмици.
 Ще запася и други опаковани артикули в зависимост от това къде са придобити. [ed бележка: хората може да се наложи да се подслонят за няколко месеца, ще се нуждаете от нетрайни хранителни доставки в дома си. Замразете сушените храни, направени преди повече от месец и всякакви консерви трябва да са добре] 
Има по-големи риби, които скоро могат да се ударят, но да се надяваме, че ще се случат чудеса. Медитацията и тишината по време на усамотението трябва да са много полезни. Хапвали са плодове и зеленчуци, консервирани храни и бутилки, също обръщайки внимание на техните производствени източници. 
Интернет е толкова пълен с объркване и дезинформация, че никой няма да може да го подреди. Тази информация се променя с течение на времето. Подсистеми за доставка и доставка. Заключването на САЩ може да се случи веднага щом 10-20 дни [ed бележка: гледайте затваряне на финансовите пазари, ограничения за въздушни пътувания от Китай и т.н.] 
 Това е нов вирус без обществено достъпно лекарство. Лекарите и болниците могат да предоставят поддържащи грижи и това ще бъде трудно, след като бъдат пренаселени с хиляди пациенти. 
Тъй като този вирус мутира бързо, ефективната ваксина ще бъде много трудна за създаване. Поради тази причина хората трябва да гледат извън медицината и да се свързват отново с духовните си страни. Чудесата могат и ще се случат, ако нашите мисли са праведни и нашите молитви са искрени. ----------------------- СВЪРЗАНИ --- Загинали за отчитане на Tencent 10x официален номер  --------------- Жителите, отведени след отказ да бъдат карантирани ------------------------ Китай фалшифицира броя на жертвите - Китайски експерт    Първи коментар от Ханс 
Да, MMS и други кислородни терапии лесно ще разрешат нападението на тези нестабилно произведени коронарни вируси върху нашето тяло.
Важно е обаче да запомните, че страхът е основната причина за болестите, защото ще създадем това, от което се страхуваме.
Те знаят това и затова отдавна изнесоха този мем с „мутиращите“ вируси, сякаш мутирането автоматично означава мутиране по начин „анти живот“.
Но в природата е обратният начин, както можем да видим от факта, че след милиони години ние все още сме живи, никога досега не сме били елиминирани от вируси, както сме били в ледникови периоди, метеорни катастрофи и т.н. и т.н.
Дори в живота си сме виждали тези силно нестабилни (тъй като те са направени в лаборатория) вируси като SARS, птичи грип, свински грип, MERS и Ebola, мутиращи в обидни вируси. Това прави природата, тя съхранява живота. Обикновеният вирус на настинка е вирус на короната и съществува от много дълги години, без да мутира в по-опасна форма.
Единственият начин да убият повече хора е чрез директното им инокулиране с ваксинации, нещо, което със сигурност ще изпробват този път.
Чел съм статии, в които се казва, че ваксините вече са там. НИКОГА не се ваксинирайте срещу нищо повече.




Гласувай:
3



Спечели и ти от своя блог!
1. krumbelosvet - Захариада,
18.02.2020 09:08
Защо ставаш ПОЩЕНСКА КУТИЯ на психо-десни, БОЛНИ хора?
Горките жертви на синия бяс.
цитирай
2. olivie - Поздрав за навременния и точен пост
18.02.2020 09:29
Имаше съобщение, което бързо скотавчиха, че са излекували 3 месечно дете от коронавирус. Това е доказателство, че ваксините са неуместни (имунната система съзрява на 6-ия месец от развитието на детето) Освен това има и два препарата за борба с със СПИН, които са ефективни, а всички знаят, че при това заболяване (?) имунната система е срината. Моя колежка има една от най-старите библии и твърди, че вътре пишело, че краят на човечеството ще започне с тези с дръпнатите очи.
цитирай
3. zahariada - olivie Да
18.02.2020 10:16
Благодаря за поздравите!
Писал съм много постинги за тази тема и то от различни места. Искам малко вярно да чуя.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39746080
Постинги: 21940
Коментари: 21633
Гласове: 31017
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031