Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.02.2020 17:29 - Матрицата разкри: Интервютата ми за манипулация на пространството и времето
Автор: zahariada Категория: Технологии   
Прочетен: 472 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 17.02.2020 17:30

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
  Матрицата разкри: Интервютата ми за манипулация на пространството и времето

  14февруариот Джон Рапопорт

image

от Джон Рапопорт

https://blog.nomorefakenews.com/2020/02/14/my-interviews-on-space-time-manipulation-revealed-matrix/
https://www.youtube.com/watch?v=TLtU7RsZ1ck&feature=emb_logo

В колекцията си „Матрицата разкри ” включвам интервюта с пенсиониран майстор на пропагандата Елис Медавой и още един набор от интервюта с брилянтния хипнотерапевт Джак Истин.

Общото на тези 71 текстови интервюта е 610 страници.

Джак и Елис предоставят изумителна представа за това как пространството и времето се манипулират в Матрицата, за да се получат ефекти за контрол на ума, които отиват по-дълбоко, отколкото дълбоко.

В същото време разбирането как са проектирани времето и пространството води до пробиви и разкрития за това как индивидът може да се освободи от този лабиринт.

В този смисъл, Матрицата разкрита наистина е свързана със съзнанието и нейните операции - в потресано и ограничено състояние и освободена от ограничения.

Всичко, което съм писал като репортер през последните 34 години, се подхранва в това изследване и откритие.

В крайна сметка всички пътища водят до контрол на ума и свобода на ума.

Като репортер винаги съм следил целта: освобождаване на индивидуалната власт.

Пространството и времето са еластични. Илюзията, че те трябва да бъдат приети така, както изглежда, създава саморазрушаваща се структура. Тази структура може да бъде напукана и обезсилена.

Ето пълното съдържание на разкритата матрица :

* 250 мегабайта информация.

* Над 1100 страници текст.

* Десет часа и половина аудио.

Сърцето и душата на този продукт са текстовите интервюта, които проведох с матрични инсайдери, които имат знания от първа ръка за това, как се обединяват основните илюзии на нашия свят:

* ELLIS MEDAVOY, майстор на PR, пропаганда и измама, който работи за ключови контролери на медицинската и политическата сцена. 28 интервюта, 290 страници.

* JACK TRUE, най-креативният хипнотерапевт в лицето на планетата. Джаковото антиматрично разбиране на ума и как да го освободи е несравнимо. Прозренията му са уникални, поразителни. 43 интервюта, 320 страници.

* RICHARD BELL, финансов анализатор и търговец, чието дълбоко разбиране на пазарните манипулации и икономическите фалшификации е най-малкото. 16 интервюта, 132 страници.

Плюс това ...:

* Още няколко интервюта с брилянтни анализатори на Матрицата. 53 страници.

* Десетте часа и половина mp3 аудио са моята самостоятелна презентация, базирана на тези интервюта и мое собствено изследване. Заглавие: Многомерната планетарна шахматна дъска - матрицата срещу некондиционирането на индивида.

Включени са и 2 бонуса - които сами по себе си са доста изключителни:

* Моят пълен курс от 18 урока, ЛОГИКА И АНАЛИЗ, който включва ръководството на учителя и аудиото, за да ви насочи. Преди това продавах курса за $ 375. Това е нов начин за преподаване на логика, предметът, който липсва от училищата от десетилетия.

* Пълният текст (331 страници) на AIDS INC., Книгата, разкриваща конспирация за научни измами дълбоко в лечебното заведение. Книгата се превърна в търсен предмет, след публикуването й през 1988 г. В нея се съдържа материал за вируси, медицински тестове и изобретяване на болести, които сега и в бъдеще са от жизненоважно значение за нашето разбиране на фалшивите епидемии, възникващи сред нас , Уверявам ви, разкритията в книгата ще ви изненадат; те намаляват много по-дълбоко и са по-фини от сценариите с „вируса, създаден в лаборатория“.

Целият материал е цифров. При поръчка ще получите имейл с връзка към него.)

Тази работа е свързана с възстановяване на индивидуалната власт над и извън това, което Матрицата предполага и отстоява. Става въпрос за прозрение, да - но също така е и за освобождаване на съзнанието от навика да приемаме живот при условията, които ни е дадено.

Мисълта и действията могат да се приведат в съответствие с Матрицата, или те могат да изчезнат в далеч по-приключенска и поцинкована посока. Вълнуваща посока, уникална за всеки индивид.

Джон Рапопорт

Авторът на три колекции от експлозиви, „ МАТРИКАТА ОТКРИТА“ , ИЗХОД ОТ МАТРИКАТА и СИЛА ОТ МАТРИКАТА , Джон беше кандидат за седалище на Конгреса на САЩ в 29 -ти район на Калифорния. Той поддържа консултантска практика за частни клиенти, целта на която е разширяване на личната творческа сила. Номиниран за награда „Пулицър“, той работи като разследващ репортер 30 години, пише статии за политика, медицина и здраве за CBS Healthwatch, LA Weekly, Spin Magazine, Stern и други вестници и списания в САЩ и Европа. Джон изнася лекции и семинари по глобална политика, здраве, логика и творческа сила пред публика по целия свят. Можете да се регистрирате безплатноNoMoreFakeNews имейли тук или неговите свободни OutsideTheRealityMachine имейли тук .






Гласувай:
0



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39949318
Постинги: 21940
Коментари: 21634
Гласове: 31039
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930