Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.02.2020 14:48 - Схемата с "Паяка" приключи , преди да се състои , май . . .
Автор: rusev Категория: Политика   
Прочетен: 2144 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

       Наблюдавайки няколкото изнервени оценки и изразени мнения през миналата седмица в местните ни социални  групи срещу зам. кмета Митко Панайотов ( както  и за ръководената от него транспортна комисия в Общината ) ,  от страна на г-н Антон Антонов -  Управител на дружеството  " 2 А "  ЕООД , определено пък  за изпълнител по Договора с Общината ни на Обществена поръчка с предмет :   " Извършване на услуги с техническо средство тип " Паяк " за принудително преместване на ППС на територията на Община Търговище " ) , донякъде предположих , че образно казано , вече  има някаква  промяна в плана   .  .  . 

    Въпреки това си признавам , че не очаквах личното  съобщение от страна на г-н Антонов до мен  ,  изпратено   в петък , 14. 02. 2020 г . , с което ме информира , че вече си продава бизнеса , и активно  му търси купувач ! 

    Оказва се , че явно вече   има  натрупани много големи  разминавания с управата ни относно стартиралата  официално на 27. 01. 2020 г.  дейност , което го разочарова , като  той желае вече  да приключи с нея - има /  няма и двадесетина дни , след като я започна  . . .

   Обективната си оценка за този фамозен  Договор аз  изразих и в поредния  епизод № 32 на предаването ми в You Tube " ДУМИ ОТ УПОР " ( набрало много бързо над 500 показвания ! ) ,  което  явно ГИ подразни много ,  в резултат  на което  то бе грубо свалено от Тарго групата , и то   по - малко от 24 часа ! , след като бе споделено в нея от г-жа Снежана Венева ! 
  Конграчулейшънс за свободата на словото сега  в Търговище . 

  РЕСПЕКТ . . .   

   Така че явно в настоящият момент управата ни ,  начело с кмета  д-р Димитров е стъписана  от острата реакция на хората срещу тази поредна непрозначна и силно неиздържана ПОРЕДНА МЕСТНА СХЕМА , която ТЕ не могат  да защитят публично . 

Не могат  да отговорят и  на въпроса ми елементарен  : " ЗАЩО ОБЩИНАТА НИ НЕ ЗАКУПИ ПАЯК , И ТАЗИ ДЕЙНОСТ  ДА СЕ ИЗВЪРШВА ОТ ОП " СОЦИАЛНИ И ОХРАНИТЕЛНИ ДЕЙНОСТИ " , ементуално  от негови служители на заплата в него ?  

   Питам аз от доста време , а отговор разбира се ,  от тяхна страна  , до сега поне  НЯМА  . . .

   Така е много по-лесно , разбира се . 

Но пък аз ще продължавам да питам , обаче  -  един от въпросите ми в аванс скоро  ще бъде за изразходваната ел енергия за трите месеца на функциониране на  новата придобивка ( струваща едни  30 000 лева общински средства  )  , ледената ни  пързалка , изградена  върху терена на  стадиончето ни  .

    Предполагам , че с платената си дейност  тя не успява да си избие тока само , но ще изчакам официалният отговор от кмета -  като му дойде времето , разбира се  . . .

    За сега е това - КУРАЖ И СВЕТЛИНА ! 

 

  


Тагове:   политика,


Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: rusev
Категория: Политика
Прочетен: 1342366
Постинги: 775
Коментари: 98
Гласове: 623
Спечели и ти от своя блог!
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930