Lasurit eshop

НОВИЯТ LAND ROVER DEFENDER. СПОСОБЕН НА ВЕЛИКИ ДЕЛА (Видео)

НОВИЯТ LAND ROVER DEFENDER. СПОСОБЕН НА ВЕЛИКИ ДЕЛА (Видео)

НОВИЯТ LAND ROVER DEFENDER. СПОСОБЕН НА ВЕЛИКИ ДЕЛА (Видео)

Реклама Honda ZR-V
ИЗЦЯЛО НОВИЯТ DEFENDER 110 СЕ ВПУСКА В ЗРЕЛИЩЕН ЕКШЪН В ПОСЛЕДНИЯ ФИЛМ ЗА ДЖЕЙМС БОНД - СМЪРТТА МОЖЕ ДА ПОЧАКА

Зад кулисите: Гледайте телевизионната реклама на Defender с неизлъчвани кадри от снимачната площадка, включително и 30 метров скок

Телевизионната реклама на Land Rover за новия Defender демонстрира способностите на автомобила на изключително трудни терени. Клипът включва и неизлъчвани кадри от снимачната площадка, в които ще видите какво може да очаквате от легендарния британски модел по време на филма „Смъртта може да почака“.

Кадрите, включени в рекламата, показват дори и изстрелване на новия Defender във въздуха. Автомобилите са подложени на още редица екстремни тестове, включително и движение с максимална скорост през блата и реки.

Сцените с преследвания в „Смъртта може да почака“ бяха ръководени от координатора на каскадите, Лий Морисън, съвместно с носителя на „Оскар“ и координатор на специалните ефекти и екшън сцените Крис Корбулд.



Лий Морисън сподели: „Поставихме Defender отвъд границите на възможностите му, за да предизвикаме максимално вълнение и да дадем на феновете представа за това какво предизвикателство е да създадеш невероятни сцени с преследване, които да очакват с нетърпение.”

Ник Колинс, Директор на автомобилната серия Land Rover Defender, заяви: „Разработихме нов тестови стандарт за Defender, най-предизвикателният, който някога сме правили за този автомобил. Физическата сила и издръжливост бяха измерени с редица различни изпитания, включително и скачане от мост, които ни дадоха увереност, че предоставяме на екипа каскадьори това, което им трябва, за да създадат „Смъртта може да почака“. Новият Defender не претърпя никакви изменения в структурата на каросерията си, освен инсталирането на рол кейдж.”

Вдъхновяващата Джесика Хокинс бе човекът, който премина през всяко едно изпитание с автомобилите. Тя бе избрана от Морисън, след като той видял потенциала й във Формула 3. Джесика сподели: “Няма нищо по-вълнуващо от това да си каскадьор във филм за Джеймс Бонд и за мен беше чест, че бях част от този невероятен процес и имах възможността да управлявам новия Defender."

*Източник: www.landrover.bg Назад

Галерия



Реклама Lasurit eshop
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Нови Модели Коли Aston Martin

Aston Martin DBX707 – SUV с ултралукс, V8, 707 к.с. и 900 Нм!

Апр 25, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Електромобили Peugeot

Peugeot E-Expert фейслифт: старт на поръчките

Апр 25, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Официални вносители- новини Електромобили Opel Seat

Opel разкрива зашеметяващото следващо поколение Grandland SUV

Апр 25, 2024