Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.02.2020 09:42 - Как Да Се Предпазите От 5G И EMF Излъчване
Автор: zahariada Категория: Технологии   
Прочетен: 995 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 09.02.2020 09:44

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
  Как Да Се Предпазите От 5G И EMF Излъчване


imageHAF26 Януари 2020 Г

https://humansarefree.com/2020/01/how-to-protect-

За да може една компания да прокара иновациите напред, те първо трябва да лобират за закони в своя полза.

Понякога лобират за премахване на законите. Всичко е за това, което най-много обслужва техните богати членове на борда, акционери и приходи.

Отрасли като фармацевтични продукти, млечни продукти, производство, енергетика и безжични технологии, плюс много други, харчат милиарди долари годишно, за да защитят успешно своите програми, да плащат пакети и печалби чрез лобиране.

Можем да мислим, че правителството дава приоритет на нашите най-добри интереси, но това рядко се случва и бързината да разрешим нерегулирана 5G безжична инфраструктура е отличен пример за това. Ето защо трябва да знаете как да се предпазите от 5G и EMF радиация .

image

Как Работи Технологичната Иновация

 

  1. Компаниите откриват идея, която е с години напред от своето време.
  2. В момента, в който подадат патент, те наемат лобисти, които да поставят основата за успеха на техните технологии, независимо дали е опасно за обществото или не.
  3. Технологията е вградена в стелт. Тестването е ограничено. Фокусът е върху печалбата.
  4. Чрез лобизъм, тайни разплащания, взаимно служещи се сделки и безумни стимули, законите са изкормени и прибързани. Обществото няма малък избор по въпроса. В крайна сметка всички губят .

Тъй като нямаме закони, които наистина защитават човечеството от алчност, и много регулации, които прославят корпорацията, дневният ред на технологичните компании ще продължи да заменя здравето на планетата и всички живи същества за години напред.

Какво Представляват ЕМП И Защо Се Интересуваме От 5G Радиационни Опасности?

Електронът е субатомна частица, заредена с отрицателно електричество. Така се доставя електричество по целия свят.

Електромагнитно поле, често наричано ЕМП, се ражда, когато електроните започнат да се ускоряват. При движение заредените частици създават полета. Царството на това поле, диапазонът на честотите на излъчване, е известен като неговия радиационен спектър.

 

В сравнение със сладките малки спектри на радиочестотите, радиационният спектър на 5G е звяр .

Технологията 5G (или пето поколение) се отнася до най-новата тенденция в безжичните системи, включваща по-големи канали, по-висока скорост и възможност за свързване на множество устройства от едно място.

Що се отнася до ЕМП, наличието на 5G във вашия квартал е като включване на микровълнова фурна във всяка стая на вашата къща и отваряне на всички врати на фурната.

С 5G кули и мини-станции се инсталират във всеки град и квартал , изглежда, че изграждаме глобална микровълнова фурна. О, и забравих да спомена: микровълните причиняват рак.

Има минимални тестове за ефектите на 5G, но над 180 учени в 40 страни вече обявиха „Stop 5G. Може да ни убие. "

Най-малкото, 5G може да причини гадене, косопад, депресия, объркване и инфекция. Ако няма революция, 5G ще се превърне в 10G и т.н.

Тези футуристични технологични компании не са изцяло виновни; и нашите индивидуални и колективни пристрастявания към нашите устройства ни доведоха тук.

Как Да Се Предпазите От 5гр

Тъй като има малък шанс за значителна промяна в начина, по който се тестват и одобряват тези технологии, единственото, което можем да направим, е да се подготвим за натиска на радиоактивните честоти.

Ако изследваме като учени и създадем защитни планове, можем да смекчим ЕМП и техните ефекти върху здравето ни.

Ето Изчерпателен Списък За Това Как Можете Да Се Защитите:

ЗАКУПУВАНЕ НА ЕМП СТИЛИ: Закупете ЕМП щит и продължете да измервате нивата на радиация в рамките на 100 фута от вашия дом.

Проучете всички потребителски продукти в тази категория, за да можете да се защитите максимално.

БЪДЕТЕ ОБРАЗОВАНИ: Непрекъснато се образовайте за безжичната индустрия и глобалната, правителствена подкрепа на това безумно начинание.

TECH TIME-OUT: Въздържайте се от използването на мобилния си телефон за дълги периоди от време, включително никога да не държите мобилния си телефон в спалнята си.

Ако е възможно, дръжте мобилните си устройства на пет-десет фута от вас. Когато пътувате с мобилния си телефон, съхранявайте го в защитна чанта EMF.

Бъдете проактивни и останете извън страха: Останете позитивни и силни и продължете да подобрявате вибрациите си чрез позитивно мислене, прошка и с повишено внимание към психическо, емоционално и физическо здраве.

НАУЧЕТЕ ДА РАСТИТЕ ХРАНАТА: Храната, родена от нашата почва, може да подобри вибрациите ни. Нашите вибрации са сходни с електромагнитните полета, защото те раждат полета на енергия и светлина, които обитават и заобикалят телата ни, което може да ни защити.

Много просветени майстори казаха, че е време махалото да се люлее по другия начин, като по този начин трябва да се научим да разбиваме зависимостите си от произведената храна. Трябва да се научим да отглеждаме маруля, картофи, моркови, плодове и др.

Ама, Хейг Сейнт , веднъж ми каза: „За начало се научете да отглеждате достатъчно храна за един ден седмично. С времето можете да се научите да правите повече. “

ЛЮБОВ: Фокусирайте се върху това да обичате себе си и семейството си. Любовта има дълбок ефект върху здравето ни. Той също може да ни предпази от тъмнината, отрицателната енергия и евентуално ЕМП.

Духовните господари въплъщават любовта от векове. Няколко примера включват Исус, Майката Мария, Буда, Гуанин, Кришна, Ама (имаше много), Лао Дзъ , Гуру Нанак, Парамаханса Йогананда и много други .

Яжте слънчева светлина : Често забравяме колко мощна слънчева светлина е за нашето здраве.

В допълнение към витамин D , супер праховете и суперграсите могат драстично да подобрят нашата енергия, имунната система, емоциите и цялостното здраве.

Те се вливат с антиоксиданти и противовъзпалителни свойства.

Опитайте някои от тях и следете как се подобряват физическите и емоционалните ви тела: ечемична трева, хлорела , билка люцерна, житна трева, моринга (дрънка / хрян) и спирулина .

Хранителните вещества, намиращи се в тези мощни храни, могат бързо да подобрят здравето ни и вибрациите.

СУПЕРФОРМИ: Суперхрани могат да ускорят изцелението ви и да подобрят способността на тялото ви да се защитава.

Ето някои от най-пълните с хранителни вещества зеленчуци, бобови растения, ядки и семена на планетата земя: зеле, швейцарско сирене, зеленина, ряпа, спанак, малини, ягоди, боровинки, зелен чай, яйца, куркума, чесън, джинджифил и др. леща, грах, фъстъци, люцерна, пекани, шам-фъстък, орехи, кашу, бразилски орехи, макадамия, слънчогледови семки, тиквени семки, семена от чиа, ленени семена, конопено семе, кефир, кисело мляко, сладки картофи, гъби и морски водорасли.

ЗЕМЯ: Прекарвайте поне два часа в гората всяка седмица. Дърветата абсорбират отрицателните ни енергии , подобряват имунната ни система и подхранват сърцата и душите ни.

Прегръщането на дърво и ходенето бос в гората може да промени здравето , ума, отношението, мислите и намеренията ви и следователно текущата ви житейска траектория.

Свързването със земята по този начин захранва нашите меридиани и електромагнитни системи, което от своя страна може да ни защити и овласти.

КРИСТАЛИ: Помислете за закупуване на Orgonite , който според съобщенията разпръсква електромагнитни полета и ги превръща в полезни. Д-р Вилхелм Райх разработи този уникален композит . Elite Shungite е също толкова мощен, устойчив на EMF камък.

Кристалите, скъпоценните камъни и камъните са живи същества. Говорете с тях, обичайте ги, влейте ги със светлина - и те ще направят същото за вас.

ИЗБЕРЕТЕ ВАШИЯ ДОМ МАСЛО: Ако е възможно, не живейте близо до клетъчна кула или мини-станция.

Освен това се включете в местната политика, за да можете да научите за всички потенциално опасни планове, които вашият общински съвет има за вас.

Всички знаем, че не става въпрос само за 5G. Има флуор в нашата вода , канцерогени в нашите земеделски процеси и коварна алчност в основата на нашата здравна индустрия.

Няма връщане назад без замислена, осъзната, ненасилствена революция.

Единственият начин да се развием е да станем образовани, инициативни и самодостатъчни.

Ако правим тези неща правилно, можем да намалим зависимостите си от корпоративните и държавните системи, което би намалило печалбите им и ще намали личните ни разходи.

Макар че е малка овца се чувства сладко и сърдечно, понякога е жизненоважно да станеш вълк.

От Пол Вагнер, Gaia.com

Можете да станете член на общността Gaia и да имате достъп до тяхната изключителна библиотека от оригинални серии, филми и документални филми.




Гласувай:
2



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39748188
Постинги: 21940
Коментари: 21633
Гласове: 31017
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031