Lasurit eshop

Hyundai - със сърце за децата

Фев 07, 2020
Hyundai - със сърце за децата

Hyundai - със сърце за децата

Реклама Skoda Stock
Производителят на автомобили Hyundai има и сърце за деца. В Германия, например, малките могат да научат много от компанията в Леголанд. Hyundai там дава възможност на децата да получат първата си “шофьорска книжка” в увеселителния парк в детска шофьорската школа. Така че е логично компанията вече да обяви социалното си партньорство с организацията за правата на децата Save the Children.

С това сътрудничество Hyundai цели да подобри качеството на детските здравни услуги например в Кения и да засили обучението на здравните работници в общността. В Кения 34 деца от 1000 раждания умират всяка година преди първия си рожден ден. Детската смъртност е още по-висока в бедните селски райони. Като част от партньорството, еквивалентът на час здравна услуга се дарява за всяко пробно шофиране с новия Hyundai i10.

„Hyundai е убеден, че децата като най-малките и най-слабите членове на обществото са нашето бъдеще и следователно трябва да бъдат защитени, подкрепяни и обгрижвани“, казва Юрген Келер, управляващ директор на Hyundai Motor Germany. - „Новият i10 показва, че и най-малките неща могат да допринесат много. С активна подкрепа от организации като Save the Children, ние от Hyundai показваме как живеем с нашата философия за напредък на човечеството “. Назад


Реклама Dacia Duster
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Нови Модели Коли Официални вносители- новини Авто глобус BMW

Прецизно, уверено, гъвкаво: тестове на динамиката на управлението на новото BMW X3

Апр 18, 2024
Авто Новини Авто глобус Електромобили NIO

NIO ET7 2024 със свободен пробег от над 1000 километра в реални условия

Апр 17, 2024