Lasurit

Lotus анонсира ежедневна EVORA GT410

Lotus EVORA GT410

Lotus EVORA GT410

Реклама Peugeot 408
Lotus разшири портфолото на модела си Evora с анонсирането на новата модификация EVORA GT410, за която от марката коментират, че е разработена с идеята да бъде по-приложима за ежедневна употреба. В същото време от компанията акцентират върху увеличеното стандартно оборудване на спортната кола, което на фона на 3000 лири ценово предимство пред топ-версията Evora GT410 Sport, обещава да я направи още по-привлекална за феновете на фирмата.

Въпреки, че акцентират върху идеята за ежедневна употреба на EVORA GT410, от Lotus са оборудвали колата със спортни седалки Recaro, но в същото време ееетя идва с камера за задно виждане, луксозна аудиосистема с навигация и Apple CarPlay синхронизация, подобрена шумоизолация на интериора, интегрирани подлакътници във вратите, допълнително отделение за малки товари и други.

В оборудването на EVORA GT410 са включени също така 19-цолови предни и 20-цолови задни джанти, седалки ис подгряване, паркинг сензори, круз контрол, спирачни апарати AP, Michelin Pilot Sport 4S и други. Назад

Галерия



Реклама Lasurit eshop
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Нови Модели Коли Авто глобус Kia

Tasman: Първи поглед към първото пикап предложение на KIA (Видео)

Апр 26, 2024
Авто Новини Бизнес /Business Авто глобус Geely Lotus Polestar Volvo

Geely Holding с ръст от 27% за първата четвърт на 2024 година

Апр 26, 2024