Lasurit

Автосалон Женева 2020: SKODA с първи скици на новата OCTAVIA RS iV

OCTAVIA RS iV

OCTAVIA RS iV

Реклама Renault Arkana
Днес SKODA разпространи първите официални скици на изцяло новата и първа за историята на марката хибридна OCTAVIA RS- OCTAVIA RS iV, която ще видим и в два основни варианта на купето на модела по време на международното изложение в Женева в началото на март.

За момента от SKODA не анонсират подробности за OCTAVIA RS iV, като споделят само това, че нейната хибридна задвижваща система ще предложи възможност на водача да подчини максимална мощност от 245 конски сили, като в същото време ще може да се разчита и на отлична горивна икономичност.

Като отличителни за дизайна на новата SKODA OCTAVIA RS iV елементи, от компанията посочват черната челна решетка, нова спортна предна престилка, по-големи въздуховоди, големи алуминиеви джанти, заден спойлер, дифузьор и допълнителен спойлер за версията комби.

Стандартната версия на новата SKODA OCTAVIA iV е оборудвана с 1.4-литров TSI бензинов двигател с максимална мощност от 156 конски сили, литиево-йонна батерия с капацитет от 13 kWh, 6-степенна роботизирана предавателна кутия DSG и електромотор, който увеличава общата максимална мощност на автомобила до 204 конски сили и максимален въртящ момент от 350 Нм. Назад

Галерия



Реклама Ford Summer Sale
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Нови Модели Коли Техника /Technics Дизайн / Design Екология /Ecology BMW

BMW Vision New Class X - видео

Мар 28, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Авто глобус Citroen

Citroen атакува Индия и Южна Америка с Basalt (Видео)

Мар 27, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Авто глобус Renault

Новото Renault CAPTUR с премиера след седмица

Мар 27, 2024