Opel Stock

RENAULT ОБЯВЯВА ЦЕНИТЕ НА НОВИЯ CAPTUR

RENAULT ОБЯВЯВА ЦЕНИТЕ НА НОВИЯ CAPTUR

RENAULT ОБЯВЯВА ЦЕНИТЕ НА НОВИЯ CAPTUR

Реклама Opel Stock
• Новото поколение на европейския SUV лидер обявява своите цени за България
• Новото Renault CAPTUR ще се предлага на цени от 32 490 лв. с ДДС
• Моделът предлага пълен набор от двигатели и нива на оборудване от лансирането си
• Поръчките на модела стартират от началото на февруари

Новото Renault CAPTUR обявява цените си за България, започващи от 32 490 лв. с ДДС за версия Life TCe 100 и 35 690 лв. с ДДС за версия Life dCi 95. Налични за поръчка са двигатели TCe 100, TCe 130, TCe 155, dCi 95 и Blue dCi 115, с ръчна или автоматична скоростна кутия с двоен съединител.

Новото Renault CAPTUR прави своята първа публична изява на 5 ноември 2019 г. Изцяло променен, запазвайки всички качества, които го направиха успешен, новото Renault CAPTUR разширява още повече възможностите за външни и вътрешни персонализации.

С увеличаването на размерите му (11 см по-дълго и почти 2 см по-широко), новото Renault CAPTUR мисли за своите пътници и им предлага повече пространство, повече комфорт и повече обем на товара. Това увеличава възможностите за модуларност с плъзгаща седалка на 16 см, две височини на пода на багажника, възможност за товарене на предмети с дължина 1,57 м и предлага 27 л умело разпределени места за съхранение в купето.

Интериорът е преживял революция както по отношение на стил, така и на качество. Новите материали, модерното персонализиране (налични са 14 комбинации и 8 светлинни атмосфери), комфортът и ергономията ви носят ново изживяване. Новата мултимедийна система EASY LINK предлага най-доброто от съвременните технологии, като например репликацията на смартфон или Google Търсене.

Технологиите са също подобрени благодарение на новите помощни системи за водача от най-добро ниво в категорията, предлагащи първата стъпка към автономното шофиране. Благодарение на новата платформа на Алианса, новото Renault CAPTUR отива по-далеч по отношение на ефективност, комфорт и удоволствие от шофирането.

И накрая, персонализацията, широко известна при CAPTUR, е допълнително обогатена с повече от 50 екстериорни комбинации и появата на 18-инчови джанти.

Новото Renault CAPTUR предлага Full LED Pure Vision фарове от ниво на оборудване Life, както и още повече пространство и модулност от предишното поколение.

Стандартното оборудване предлага много нови функции, ексклузивни за това ниво на оборудване: пълен пакет за активна безопасност с активен спирачен асистент с разпознаване на пешеходци и колоездачи, система за следене на дистанция до движещия се отпред автомобил, система за предупреждение при напускане на лента на движение, система за разпознаване на пътните знаци и круиз контрол.

Пасивната безопасност също не е за подценяване със своите шест въздушни възглавници, система за закрепване на детска седалка ISOFIX, 4,2" дигитален инструментален панел, 16 см плъзгаща се задна делима седалка 60/40 с 3 подглавника, електрическите прозорци и електрически, отопляеми странични огледала.

Ниво на оборудване Zen добавя към оборудването на Life мултимедийната система EASY LINK, вградена в цветен 7'' сензорен екран и съвместима с Android Auto ™ и Apple CarPlay ™, регулируема по височина седалка за пътника и хромирани елементи на волана, скоростния лост и въздуховодите.

От своя страна ниво на оборудване Intens предлага автоматичен климатик, 17'' двуцветни алуминиеви джанти, дневни С-образни LED светлини отпред и отзад, двуцветно купе, сензори за паркиране на заден ход, мултимедийна навигационна система Easy Link, автоматична паркинг спирачка с функция Autohold, автоматично превключване на къси и дълги светлини, електрохромно огледало за задно виждане, кожен волан и Renault Multi-Sense®, включваща 3 режима на шофиране: Sport, Eco и My Sense.

Новото Renault CAPTUR предлага и пълна гама от аксесоари. По този начин, от осветените прагове на вратите до модулната защита за багажник Easy Flex и електрически прибиращия се теглич, всеки може да адаптира своето Renault CAPTUR към своите нужди и желания.

Източник: www.renault.bg
Назад

Галерия



Реклама Lasurit eshop
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини BG Авто BMW Ferrari Lamborghini Maserati Mercedes-Benz Porsche

Спортните автомобили на Премиум Рали София - Свети Влас от Банско до Солун този уикенд

Апр 23, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли BG Авто Subaru

Subaru Crosstrek : В името на доброто старо време (Видео)

Апр 23, 2024