Lasurit eshop

Новият Cadillac Escalade (Видео)

Cadillac Escalade 2021

Cadillac Escalade 2021

Реклама Skoda Monte Carlo
Cadillac разкри първите офицални изображения, информация и видео на изцяло новото поколение на американската легенда Escalade, като основни акценти при който от компанията посочват първи за индустрията извит OLED (Organic Light Emitting Diode) екран, първа за компанията AKG автомобилна аудиосистема и интерирането на Super Cruise системата за подпомагане на управлението.

Петата генерация на Cadillac Escalade дебютира с 38-инчов 8К инструментален панел съставен от три екрана- 7.2-инчов от лявата страна на волана, 14.2-инчов инструментален зад волана и 16.9-инчов централно разположен за мултимедийната и инфо-комуникационната система. Автомобилът разполага също така с навигационна система с добавена реалност, Surround Vision система за видео наблюдение около цялото превозно средство, система за нощно виждане, двойка 12.6-инчови екрани за мултимедийното обезпечаване на пътниците на задните седалки, полуавтоматично затваряне на вратите и други, а пътниците на третия ред седалки могат да разчитат на допълнително (+40%) пространство за краката си.





Стандартното изпълнение на Escalade 2021 е с 6.2L V-образен, осемцилиндров двигател с 420 конски сили, а за първи път в историята на модела, той ще бъде наличен и с трилитров турбодизел. И двете модификации ще бъдат конфигурирани с 10-степенна автоматична предавателна кутия



Назад

Галерия



Реклама Dacia Duster
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Нови Модели Коли Официални вносители- новини BG Авто Renault

СТАРТИРАТ ПОРЪЧКИТЕ ЗА НОВОТО RENAULT CAPTUR В БЪЛГАРИЯ

Май 09, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Официални вносители- новини Авто глобус Volkswagen

Световна премиера на новата California

Май 08, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Авто глобус BMW

BMW с ново M4 CS

Май 08, 2024