Opel Stock

Sprinter - мултиталантът празнува рожден ден

Фев 03, 2020
Sprinter - мултиталантът празнува рожден ден

Sprinter - мултиталантът празнува рожден ден

Реклама Renault Arkana
Преди 25 години първият Mercedes Sprinter слезе от монтажната линия и направи революция на пазара на микробуси. Днес този негов тип успех все още означава надеждност, икономичност и комфорт. Но също така и в духа на съвремието – може да работи в мрежа и свързаност, а във версията на eSprinter дори за транспорт без локални емисии.

Дискови спирачки на предните и задни колела, антиблокираща спирачна система, включваща и други иновации, заради които Mercedes твърди, че Sprinter е поставил "стандарти за безопасност, ефективност и комфорт от самото си начало и стана достоен наследник на легендарния T1".

Голи шасита, платформени камиони, самосвали с двойни или единични кабини, панелни микробуси и фургони с пет или девет места, с плоски или високи покриви - Sprinter носи тази мултиталантливост в гените си от четвърт век насам. Това сериозно гарантира преобладаващото му присъствие в много области - на строителните площадки, в занаятите, в пътническия транспорт, в пожарната и спешните служби. И още като кемпер и като основа за многобройни специални надсройки, област в която микробусът също направи кариера през последните 25 години.

Третото поколение Sprinter е на пътя от 2018 г. С дизелово и електрическо задвижване, с удобства и функции за безопасност, които иначе се срещат само при леките коли. Всеобхватната по покритие машина все още е впечатляващо гъвкава. От Щутгарт са изчислили, че текущата версия може да се използва за комбиниране на повече от 1000 различни валианта с предно, задно и задвижване на всички колела. Назад

Галерия



Реклама Dacia Duster
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Нови Модели Коли Авто глобус Електромобили Tesla

Tesla представи Model 3 Performance (Видео)

Апр 23, 2024
Авто Новини Авто глобус Honda

Червена Honda NSX на Айртон Сена се продава за 500 000 лири

Апр 23, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Авто глобус CUPRA Seat

CUPRA показва нови Formentor и Leon на 29 април

Апр 23, 2024