Opel Stock

Вече и 4х4 за VW Crafter

Вече и 4х4 за VW Crafter

Вече и 4х4 за VW Crafter

Реклама Honda ZR-V
Моделът Crafter на VW Nutzfahrzeuge (VWN) става сериозен “катерач”. В сътрудничество с австрийския си партньор Oberaigner, хановърци предлагат офроуд конверсия за Crafter с бруто тегло на превозното средство до 5,5 тона.

Според VWN, постоянното решение за задвижване на всички колела без повишаване на просвета и с допълнително увеличено тегло от само 130 килограма са в основата на това подобрение. Това означава, че дори и със задвижването 4х4 влизането в тези пътнически микробуси или линейки не е по-високо и трудно от обикновеното.

В доработката са ключени диференциал Torsen и асиметрично-динамично разпределение на въртящия момент, при което блокировката на диференциала се управлява електронно.

Пакетът за офроуд от специалистите от Австрия може да бъде поръчан за всички размери на междуосието и надстройки на Crafter с двигател 180 к.с., двойни гуми и 6-степенна ръчна трансмисия или 8-степенна автоматична, независимо от това дали корпуса е отворен или затворен.

"В допълнение, този пакет за задвижване на всички колела може да бъде допълнен с въздушно окачване на задната ос от партньорската VB Airsuspension", казват от VWN. Назад


Реклама Dacia Duster
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Нови Модели Коли Skoda

Новата Skoda Superb Combi – видео

Апр 19, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Тестове Audi

Първа среща с прототипа Audi e-tron GT

Апр 19, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Официални вносители- новини Електромобили MINI

MINI представя най-новият член на новото семейство на MINI: MINI Aceman по време на Auto China 2024

Апр 19, 2024