New Dacia Duster

Renault Русия с повече от 35 500 онлайн продажби от 2016 година насам

Renault Arkana

Renault Arkana

Реклама Opel Stock
Руското подразделение на Renault обяви, че въпреки общото понижение в търсенето на нови автомобл в страната през 2019 година, марката записва ръст в продажбите си, както и подобрение в пазарното си участие. През 2019 година, френската марка отчита продажбата на 144 989 свои коли, което представлява увеличение от 5.8% в сравнение с 2018-а, а пазарният й дял се е увеличил до 8.2%.

От Renault Русия разкриват и интересни подробности за онлайн шоурум пазарната си инициатива, стартирана през 2016 година, за която коментират, че до момента е генерирала повече от 35 500 продадени автомобила.

Специално за пазарното лансиране на изцяло новото крос-купе Arkana, Renault Русия анонсира възможност за ексклузивна за местния пазар услуга, наречена "домашен тестдрайв", както и такава за доставка на автомобила на домашен адрес. От компанията коментират, че първите 100 представителя на Arkana са били реализирани именно онлайн, като за това са били необходими само 3 часа.

"2019 година премина под знака на новото купе-кросовър Renault Arkana, което се превърна в гордостта на екипа на Renault Русия", коментира Ян Птачек, генерален директор на местното подразделение на Renault. "Моделът привлече към марката Renault много нови клиенти, което ни позволи да увеличим пазарният си дял до 8.2%". Назад

Галерия



Реклама Lasurit eshop
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Нови Модели Коли Бизнес /Business Електромобили Dacia Renault

Новата Dacia Spring е "ценова декларация"!

Апр 23, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Бизнес /Business Авто глобус Електромобили Honda Kia NIO Tesla Volkswagen

Най-четеното от изминалата седмица (16/2024)

Апр 21, 2024
Авто Новини Бизнес /Business Електромобили

В Германия спада интересът към купуване на електрически автомобили

Апр 19, 2024