Skoda Monte Carlo

AMI ONE CONCEPT С НАГРАДА НА МЕЖДУНАРОДНИЯ АВТОМОБИЛЕН ФЕСТИВАЛ!

AMI ONE CONCEPT С НАГРАДА НА МЕЖДУНАРОДНИЯ АВТОМОБИЛЕН ФЕСТИВАЛ!

AMI ONE CONCEPT С НАГРАДА НА МЕЖДУНАРОДНИЯ АВТОМОБИЛЕН ФЕСТИВАЛ!

Реклама Nissan X-Trail
• Citroën участва в 35тото издание на Международния Автомобилен Фестивал, който се провежда от 29 януари до 2 февруари 2020 г. в Дома на инвалидите в Париж.
• Марката представя пред посетителите визията си за бъдещето, посредством два концептуални модела със забележителен дизайн, израз на мобилността от утрешния ден: Ami One Concept, ново 100% дигитално решение за градска мобилност и 19_19 Concept, предлагащ уникално изживяване от пътуването в режим ë-Confort.
• На церемонията по повод откриването на фестивала, Ami One Concept беше отличен с Голямата награда за Мобилност в града. Жури, състоящо се от експерти и любители, присъди наградата на този уникален автомобил, популяризиращ 100% електрическата мобилност, достъпна за всеки.


«За нас е изключителна гордост да получим голямата награда за Мобилност в града, тъй като това е област, в която Citroën съсредоточава бъдещите си разработки. В продължение на 100 години марката винаги е демонстрирала иновативен дух и креативност, за да направи свободата от движението достижима за всички, ярък пример, за което е моделът 2 CV. С Ami One Concept, Citroën представя решение за градска мобилност, достъпно за всеки: компактен, сигурен, 100% електрически, дигитален и на разумна цена, истинска революция по отношение достъпността до градската мобилност. Тази уникална идея не е само едно обикновено упражнение и ние възнамеряваме в скоро време да я доразвием!».
Венсан Кобе – Генерален Директор на Citroën

AMI ONE CONCEPT, НОВА ВИЗИЯ ЗА ГРАДСКА МОБИЛНОСТ

На церемонията по откриването на Международния автомобилен фестивал в Париж, който ще продължи до 2 февруари, на Ami One Concept беше присъдена голямата награда За Мобилност в града.

Това е едно престижно отличие за Citroën, марка, която винаги е била отражение на своето време, предлагайки антиконформистки автомобили, които често са се превръщали в икони. С Ami One Concept представяме една освободена визия по отношение на градската мобилност, съобразена с новите тендениции и отговаряща на предизвикателството на енергийния преход. Уникален, модерен и добре защитен, свръх компактен, 100% електрически, Ami One Concept позволява на двама души да се движат свободно из града. Това не е само автомобил, а истинско преживяване за клиентите, което ги потапя в дигитален свят и им осигурява по-достъпна мобилност, лекота при ползване и спокойствие.
Ami One Concept е на разположение за всички (не се изисква шофьорска книжка), адаптира се към всеки (преживяане «по мярка» от 5 минути до 5 години, съобразено с конкретните нужди) и се управлява посредством специално мобилно приложение.

19_19 CONCEPT, ПЪТУВАНЕ В РЕЖИМ Ë-CONFORT

Визия за свръх комфорт и за извънградска мобилност, 19_19 Concept е аеродинамичен и технологичен автомобил с уникални пропорции и забележителен дизайн, вдъхновен от аеродинамиката. Купето му по структура и материали напомня на всекидневна и потапя пътниците в уютна атмосфера. Всяка от седалките му предлага уникално усещане за абсолютен комфорт. 19_19 Concept е 100% електрически и с автономия от 800 км. Автомобилът е като едно истинско летящо килимче, благодарение на окачването си Progressive Hydraulic Cusjions ® с интелигентно активно управление. Оборудван с технологии за автономно управление и с проактивен Личен Асистент, който спонтанно взаимодейства с пътниците, 19_19 Concept предлага нови преживявания чрез пътуване в режим ë-Confort.

Марката Citroën
Участник на международната автомобилна сцена с пълна гама продукти, Citroën е символ на креативност и смелост от 1919 г. до днес. Марката превръща хората и начина им на живот в свое вдъхновение. Този дух намира израз в мотото „Inspired By You“, както и в уникалните изживявания и опит, които тя предлага на своите клиенти: например възможността за онлайн оценка на търговските центрове и сервизното обслужване - Citroën Advisor, решенията за мобилност - Citroën Rent&Smile, Earn&Drive и др. Citroën, това са 10 000 точки на продажба и следледпродажбено обслужване в почти 90 страни и един милион продадени автомобила през 2019 г. Назад

Галерия



Реклама Lasurit eshop
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Нови Модели Коли Официални вносители- новини Електромобили MINI

Новото MINI Aceman

Апр 24, 2024
Авто Новини Официални вносители- новини Авто глобус Електромобили Volvo

Volvo EX30 печели престижната награда за дизайн Red Dot „Най-добър от най-добрите“

Апр 23, 2024