Lasurit

Karsan спечели търг в Полша!

Karsan спечели търг в Полша!

Karsan спечели търг в Полша!

Реклама Skoda Monte Carlo
- Karsan ще достави 7 автобуса Atak на общината в град Плоцк

Предлагайки модерни решения за градовете със своите системи за обществен транспорт, Karsan беше обявен за победител в търга за автобуси, открит от общината в полския град Плоцк. След като достави до момента 41 автобуса Atak и Jest на Полша, марката този път ще достави 7 машини с дизелови двигатели Atak. Музафер Арпачиоглу, заместник генерален директор на Karsan, каза: „С нашата гама от пътнически дизелови и електрически превозни средства с различен капацитет и размерии, ние продължаваме да произвеждаме транспортни решения за различни географии, особено за Европа. Щастливи сме, че жителите на град Плоц ще се настанят в нашите удобни автобуси Atak, проектирани да се съчетаят безпроблемно с текстурата и духа на града. "

Предлагайки транспортни решения за нуждите на мобилността на века, Karsan спечелиа търга, а автобусите Atak са удобен избор за подреждането на трафика на града, който поради историческите забележителности в Плоцк и рибните стопанства около реката, която разделя града на две части, позволява само автобуси с дължина 12 метра.

Atak е първият избор за тези, които не желаят да се примирят с по-малко! Второто му поколение може да превозва петдесет и осем пътници, отличава се с модерен външен вид с чисто новия си външен дизайн и LED фарове, повдига летвата още по-високо с ергономичната си и изолирана шофьорска кабина, която отговаря на стандартите на Асоциацията на германските транспортни компании. Новият Atak е лесен и евтин за поддръжка и консумира малко гориво. Със своя 4,5-литров турбодизелов двигател FPT-NEF4, той осигурява 186 к.с. и 680 Нм максимален въртящ момент.

За Karsan:
Отбелязвайки 53-ата си годишнина тази година в турската автомобилна индустрия, Karsan произвежда на модерните си съоръжения собствени превозни средства, както и части за известните световни марки в сектора на търговските превозни средства. Компанията се занимава с производство на търговски превозни средства от 1981 г., а фабриката й в Хасанаша в Бурса има капацитет да произвежда до 18 200 автомобила годишно в една смяна. Фабриката е с гъвкава инсталация, която може да произвежда всякакви превозни средства в едни и същи съоръжения от леки автомобили и тежкотоварни автомобили до миниванове и автобуси. Намира се на 30 км от центъра на Бурса и се разполага на площ от 207 000 кв.м, 91 000 кв.м от които е затворено пространство.

Karsan е единственият независим производител на автомобили с много марки в Турция вече повече от 50 години и следващата фаза на компанията, задвижвана и активирана от нейните бизнес партньори и лицензодатели, е да разработва по поръчка версии на нови и съществуващи превозни средства, за да се разшири присъствието му във всички сегменти на превоз на товари и пътници. Работейки за „разработване на иновативни продукти и услуги от идеята до пазара“ и за обслужване на всеки пазарен сегмент, Karsan основно се стреми да засили своята основна производствена линия / OEM производител. Карсан управлява цялата си верига за автомобилна стойност от научноизследователска и развойна дейност до производство, маркетинг, продажби и следпродажбени дейности.

В момента компанията произвежда новите леки търговски превозни средства H350 за Hyundai Motor Company (HMC), 10-12-18-метрови автобуси за Menarinibus и собствените си модели Jest, Atak и Star. Тя също произвежда изцяло електрически модели Jest Electric и Atak Electric в партньорството със световния гигант BMW. Освен производството на превозни средства, Karsan предоставя и редица индустриални услуги в своята фабрика за организирани индустриални зони. Назад

Галерия



Реклама Lasurit eshop
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Automakers press releases Официални вносители- новини Ретро DS

CITROËN ЧЕСТВА 90-ГОДИШНИНАТА НА ЛЕГЕНДАРНИЯ „АВТОМОБИЛ СЪС 100 ПАТЕНТА” ТRACTION AVANT - видео

Апр 25, 2024
Авто Новини Automakers press releases Ретро Спорт Mercedes-Benz

Състезателна кола-легенда на Mercedes за Targa Florio от 1924 г. се завръща на пътя

Апр 25, 2024
Авто Новини Automakers press releases Ретро McLaren Mercedes-Benz

Retro Classics 2024 – Силно представяне от Mercedes-Benz

Апр 24, 2024