Skoda Kodiaq

Honda с 6 нови електрифицирани предложения за 3 години

Honda e

Honda e

Реклама Peugeot 408
Следвайки стратегията за електрификация на продуктовото си портфолио, Honda обяви, че през следващите три години ще лансиран на европейския пазар шест нови електрифицирани коли.

Първата от тях е изцяло новата Honda e, а след нея ще станем свидетели на лансирането в Европа на изцяло новото поколение на Jazz, който ще се произвежда единствено и само в хибридна версия, на нов стилен SUV и на изцяло нов 100% електрически автомобил.

Основен акцент в плана за електрификация на Honda ще играе e:HEV двумоторната система за задвижване, която ще бъде интегрирана при всички моделни представители на марката в Европа, като първото приложение ще бъде в новата генерация на Jazz още през лятото на тази година.



Honda e, която е създадена с идеята да предложи изчистен и функционален дизайн, високи технологии и изцяло електрическо задвижване за градска употреба, ще стъпи на пазара и с иновативната система Side Camera Mirror, при която класическите външни огледала са заменени от компактни камери и два 6-инчови екрана.

HONDA E е оборудвана с мощен 136 или 154 конски сили електрически мотор и литиево-йонна батерия с капацитет от 35.5 kWh, а автономността на електромобила е до 220 километра. От компанията анонсират, че при наличие на инсталация за бърз заряд, презареждане до 80% е възможно за около 30 минути. Със задно задвижване, електромобилът ще бъде в състояние да се ускори от 0 до 100 км/ч за около 8 секунди.

HONDA E ще предложи функционалност и бордови виртуален асистент, който ще се самообучава на базата на натрупан опит. Назад

Галерия



Реклама Lasurit eshop
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Нови Модели Коли Официални вносители- новини Авто глобус Honda

Honda оглавява изложба по време на Седмицата на дизайна в Милано

Мар 29, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Техника /Technics Дизайн / Design Екология /Ecology BMW

BMW Vision New Class X - видео

Мар 28, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Авто глобус Citroen

Citroen атакува Индия и Южна Америка с Basalt (Видео)

Мар 27, 2024