Opel Stock

Автосалон Женева 2020: Премиера за новата SKODA OCTAVIA RS iV

SKODA OCTAVIA RS iV

SKODA OCTAVIA RS iV

Реклама Skoda Monte Carlo
20 години след премиерата на първата си OCTAVIA RS, SKODA обеща да напише нова страница в историята на емблематичния си спортен автомобил.

Първата стъпка към разкриването на новата Octavia RS беше направена днес от марката с анонса, че премиерата й ще се състои по време на международното изложение в Женева, което ще се проведе от 3 до 15 март.

За първи път в историята на SKODA Octavia RS, нейната нова версия- OCTAVIA RS iV, ще бъде оборудвана с plug-in хибридна задвижваща система, като за база тук е използвана OCTAVIA iV. Тя беше анонсирана скоро след представянето на SUPERB iV, превръщайки се във второто второто пазарно предложение на марката, което ще бъде налично в plug-in хибридна модификация, даваща възможност на потребителите да се възползват от предимството да управляват превозното средство в изцяло електрически режим.

Новата SKODA OCTAVIA iV е оборудвана с 1.4-литров TSI бензинов двигател с максимална мощност от 156 конски сили, литиево-йонна батерия с капацитет от 13 kWh, 6-степенна роботизирана предавателна кутия DSG и електромотор, който увеличава общата максимална мощност на автомобила до 204 конски сили и максимален въртящ момент от 350 Нм. Назад


Реклама Lasurit eshop
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Нови Модели Коли Авто глобус Електромобили Volkswagen

Автосалон Пекин 2024: Volkswagen с нов концептуален модел и подмарка (Видео)

Апр 24, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Официални вносители- новини Електромобили MINI

Новото MINI Aceman

Апр 24, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Тестове BYD Mazda

BYD Experience Day с Yangwang U8 - видео

Апр 24, 2024