Боклукчия опита да изнасили младо момиче в Благоевград

Приятелят на момичето успял да я спаси
24 яну 2020 13:05,
69
Боклукчия опита да изнасили младо момиче в Благоевград
Снимка: БГНЕС

Районна прокуратура – Благоевград ръководи разследване по образувано досъдебно производство за извършване на блудствени действия с цел възбуждане и удовлетворяване на полово желание без съвкупление, съобщава „24 часа“.

Още по темата

Около 21:45 ч във вторник 21-годишна жена вървяла по пешеходна алея между кампуса на Американските общежития и реката в  Благоевград за среща с приятеля си. Забелязала мъж, който създавал впечатление, че я дебне. Забързала се в посока магазин "Кауфланд", като обръщайки се видяла, че същият е с разкопчан панталон. Обадила се по телефона на приятеля си и му споделила притеснението си относно вървящия след нея непознат. Преди да приключи разговора чула зад себе си гласа на мъжа, който й казал да спре. Изплашената жена направила опит да избяга, но била застигната от него.

Преодолявайки съпротивата й със сила и удари, нападателят започнал да извършва с нея блудствени действия. В този момент в далечината се чул гласът на нейния приятел, който станал свидетел на случващото се и побързал да я защити. Извършителят преустановил действията си и побягнал.

На органите на реда било дадено подробно описание на мъжа, който няколко часа по-късно е бил задържан.

С оглед събраните доказателства Районна прокуратура – Благоевград е привлякла в качеството на обвиняем 54-годишен мъж. Наред с извършените от него с младата жена блудствени действия, той я ударил с юмрук в лицето и в корема, запушвал й устата и я заплашил с думите "Не викай, ще те убия".

Обвиняемият е задържан за срок до 72 часа. Предстои произнасянето на съда по искането на РП-Благоевград за определяне на постоянна мярка за неотклонение "Задържане под стража".

Престъплението, за което мъжът е привлечен в качеството на обвиняем, е наказуемо с лишаване от свобода за срок от две до осем години. Мъжът е криминално проявен, като към настоящия момент е реабилитиран по право, неграмотен, женен, работи в сметосъбираща фирма.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


69
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
48
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Престъплението, за което мъжът е привлечен в качеството на обвиняем, е наказуемо с лишаване от свобода за срок от две до осем години.
47
0
 
5
 
! Отговори
Shark преди 4 години
Като е криминално проявен айде сега обратно в пандиза. Какво ще се чака, да изнасили и убие някое момиче ли! После ще има да говорите пак "Ами ако....".
46
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Щом е криминално проявен ще му пишат още една проява и ще му станат няколко с което ще си заслужи да му викат рецидивист докато не го оправи някои доктор като този които гръмна плъха!
45
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Мене си ме изнасилиха с пари като се представиха за майстори на покриви и ми казаха, че ще свършат работа за малко пари после дойдоха още 4 *** и ми искаха много пари с заплахи и лъжи!Полиция и Прокуратура не направиха нищо освен една преписка и писмо ми пратиха, че нямало престъпление те си искали Аз съм давал.Пиша ви за да знаете и да не се хващате на въдицата като мене да се занимавате с такива.
44
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
8 години е по-добре.
43
2
 
9
 
! Отговори
Извод преди 4 години
Евроатлантически ценности!
42
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 30А пък аз имам чувството, че на някого тук му е много мъчно за времето, когато правилото е било: "Колкото по-п.р.о.ст и елементарен, толкова по-възхваляван и толериран."хайде, мятай се на самолета за Северна Корея, че току виж и там паднал режимът преди да успееш да му се порадваш.
41
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 42По времето на социализма така ли са квалифицирали опитите за изнасилване?Защото аз слушам разкази за нещо съвсем друго - че е било почти невъзможно да се докаже, че наистина е имало изнасилване, освен в най-най-тежките случаи.
40
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Всеки опит за изнасилване трябва да се разглежда както е било при соца, като опит за умишлено убийство
39
0
 
12
 
! Отговори
Шопо преди 4 години
ООоо,оо,о ромалеее
38
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Криминално проявен, неграмотен, работи в сметосъбираща фирма... май няма нужда от повече подробности, за да стане ясно за какво става дума. Пак шайен (извинявам се на истинските наследници на Черния чайник!).
37
0
 
25
 
! Отговори
Данъкоплатец преди 4 години
И такива ***, които не плащат данъци, и живеят на наш гръб в затвора и извън него могат да гласуват. Скандално!!!
36
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Нищо няма да направят на този избирател на ГЕРБ, както и на събратята му, избрали г-жа Лъжа за кмет на София. Без тези избиратели от маалите, Фандъкова щеше да види кметския стол през крив макарон.
35
0
 
10
 
! Отговори
да си беше преди 4 години
събирал боклукаа не да искаСливи за Сметне е имал човека късмет да се роди женицатогава нямаше да си иска Сливи за Смет
34
0
 
13
 
! Отговори
Един приятел преди 4 години
Нямаше да стигне до полиция и съд,,,,,самозащита ама яка!!!
33
0
 
21
 
! Отговори
Totenkopf преди 4 години
Отново ще бъде "реабилитиран по право".
32
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До АнонименТъй като забравих да определя цветовете,аз предлагам:за убийство-черен ако е бял и бял ако е черен,за изнасилване-червен,за грабеж-зелен,за влизане в чужда собственост и кражба-син,за измама-жълт.И представете си този от Галиче ще е като папагал.И чялата маала ще свети,няма да им трябва ток.
31
1
 
13
 
! Отговори
x преди 4 години
Оставете гаджето да постъпи с него както реши. Без съд, като мъже.
30
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
КАТО Е КРИМИНАЛНО ПРОЯВЕН ЗАЩО НЕ Е В ЗАТВОРА ДОКОГА ЩЕ ТЪРПИМ НАЩО ПСЕВДОПРАВОСЪДИЕ
29
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"Най - висококачествените жени"... АБЕ РАПОНЧЕВ АМИ МАЙКA ТИ, ДЕТО ТЕ Е ОТГЛЕДАЛА НО Е РАСНАЛА НА СЕЛО И НЕ Е МНОГО ОБРАЗОВАНА, НИСКОКАЧЕСТВЕНА ЖЕНА ЛИ Е БРЕ!!! По - добре нея да изнасилят отколкото млада студентка ли?Много има да се желае от мисленето на българчетата необразовани все още. За съжаление, имам чувството, че този коментар е на жена...