Opel Stock

Opel Grandland X Hybrid4 вече е при дилърите в Германия

Opel Grandland X Hybrid4

Opel Grandland X Hybrid4

Реклама Skoda Monte Carlo
Opel обяви, че първото в историята на марката зареждаемо (plug-in) хибридно предложение- Grandland X Hybrid4, вече се намира в дилърската й мрежа в Германия.

С обща максимална мощност на хибридната си задвижваща система от 300 конски сили и задвижване на четирите колела, Opel Grandland X Hybrid4 предлага възможност за избор между четири режима на работа- изцяло електрически, хибриден, AWD и спортен, както и възможност за презареждане на батерията си за около 2 часа при наличие на 7.4kW зарядна инсталация.

Opel Grandland X Hybrid4, хибридната задвижваща система на който е съставена от 1.6-литров бензинов турбоагрегат, 2 електромотора и батериен блок (13.2 kWh), предлага възможност за изминаването на до 59 километра в чист електрически режим, като за постигането на този резултат спомага и системата за регенериране на спирачната енергия

В Германия, Grandland X Hybrid4 се предлага на лизинг срещу 399 евро, както и във версия INNOVATION на крайна цена от 51 165 евро, която обаче може да бъде намалена благодарение на наличните местни държавни преференции.

Grandland X Hybrid4 е само един от първите модели на Opel, който се очаква да помогне на марката да реализира крайната си цел за електрифицирането на цялото си портфолио зо 2024 година. Назад

Галерия



Реклама Ford Summer Sale
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Нови Модели Коли Бизнес /Business Електромобили Ford GM Tesla

Още един сериозен играч в класа на EV-пикапите - GMC Sierra EV - видео

Апр 26, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Бизнес /Business Renault

Renault Captur facelift: с ново лице и Google

Апр 26, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Техника /Technics Бизнес /Business Mazda Toyota

Новата Mazda2 Hybrid 2024 - видео

Апр 26, 2024