Млад мъж е загинал при сблъсък на трамваи в София

Инцидентът е станал в "Дружба"
Обновена: 23 яну 2020 12:32 | 23 яну 2020 12:26, Александър Попов
48
 Млад мъж е загинал при сблъсък на трамваи в София
Снимка: Bulgaria ON AIR
Един човек е загинал при верижна катастрофа между три трамвая в София на бул. "Искърско шосе". Инцидентът е станал малко преди 12:00 часа след спирката на трамвай 20 в ж.к. "Дружба".
 
По непотвърдена информация загиналият е мъж, който пресичал трамвайната линия, а над 10 души са ранени, предимно от последната мотриса, съобщава Bulgaria ON AIR
 
В момента на място се извършва оглед от столични полицейски екипи. Движението на трамваите в района временно е спряно.
 
Във връзка с ПТП на ул. "Искърско шосе" и "Туше Делииванов" временно е променен маршрутът на трамваите по линия 20 и 23, съобщават от Центъра за градска мобилност. 
 
Трамваите от линия 23 ще се движат от „Гео Милев“ до станция Изток , а трамваите от линия 20 се движи от Пета метростанция на ул. „Пиротска“ до „Гео Милев“. В участъка от гара Искър до „Гео Милев“ са пуснати автобуси. 
 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


48
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
1
 
0
 
! Отговори
До 30 преди 4 години
Ало,30,чавка тотално ти е изпила акълецао, ако изобщо си имал такъв!
38
7
 
10
 
! Отговори
Тротоарно право преди 4 години
До Анонимен 39Мyxльо, там, където е пресичал тариката, е ЗАБРАНЕНО да се пресича. Освен това си е гледал телефона, вместо обстановката около него. Точно за таква като тоя са създадени наградите "Дарвин". Сам си е виновен.
37
14
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Причиняване на смърт по непредпазливост! Колко ли ще дадат на ватманчето, почернило минимум едно семейство? Година условно? Всеки е бил свидетел как карат шофьорите и ватманите от градския - постоянно минават не на жълто, ами направо на червено, блъскат коли, пешеходци, абе ужас.Боже, колко е трагична ситуацията в тая забравена от Бога територия...
36
3
 
22
 
! Отговори
333 преди 4 години
Правило е - пред автобус и зад трамвай не се пресича! А по нова мода - и като го правиш - чатиш...това хората сме големи т панари!
35
10
 
5
 
! Отговори
ПорЦелан преди 4 години
Загиналия е умрял от удар с tъп предмет - трамвай!
34
1
 
9
 
! Отговори
Пижо преди 4 години
Аз си мислех за същото - че последният трамвай може би е трябвало най-малкото да се дръпне малко назад, така че да го види следващият... но, за да сме честни, нямам идея от точната ситуация. Просто си мислех за момчето и какво нещо е съдбата... дори да беше пресякло пред първия спрял трамвай - нещо нормално, аз бих го направил, кой не би - какво по-безопасно да пресечеш пред колона спрели трамвай без ватман в първия - то пак е щяло да бъде отнесено. Просто съдба!
33
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До ПижоТези пилоти на теснолинейки нямат ли правила за обезопасяване при аварийно спиране? Нямат ли някакво подобие на триъгълници? Да предупредят идващия отзад, че има препятствие на линията, та той да намали скоростта? Нямат ли връзка с диспечер? Каменен век.
32
10
 
10
 
! Отговори
от номер 25 преди 4 години
До: номер 30Нека не издребняваме, но ако трябва за протокола да отбележим, до 1944 г. над България е имало бомбардировки. Знаем, че най-много е пострадала София, но и други градове и села също. Първите самолети над България са били югославски и са се насочили към София.Малко известен факт е, че СССР като съюзническа страна на САЩ и Англия също хвърлят бомби над български градове, но в Североизточна България, тъй като идват от североизток.
31
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 32Радев ли отговаря за образоването на населението или Борисов? Ако не знаеш, към кого да си предявяваш претенциите, ще си останеш ***, че и поколението ти ще остане просто.
30
49
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ТОВА Е ПОРЕДНАТА ЖЕРТВА НА РЕЖИМА НА ТИРАНИНА РУМЕН РАДЕВ ВЕТОТО!ОСТАВКА!
29
18
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
хайде сега родннините на младия мъж да платят лечението и нематериални щети на пострадалите
28
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
В България не е имало война от 1944 г.Грешиш. 1944 г. в България е имало само партизани и ятаци.1944 г. Трети украински фронт минава през България без да гръмне пушка.В България не е имало война от много преди 1944 г.
27
1
 
41
 
! Отговори
Пижо преди 4 години
Доколкото разбрах, ситуацията е много нелепа. Първият трамвай спрял заради повреда, след него спрели още три. Момчето решило да пресече между първите два трамвая (както се вижда и от снимката). В този момент, обаче идва 4-ти трамвай, който не вижда спрялата колона от трамваи заради завой. И блъска последният, който удра предния, който удря предния... Момчето попада между спрелите първи и втори трамвай. Каква нелепа ситуация! Каква трагедия!
26
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Варна, София, само камикадзета ве!
25
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Защо не спазват дистанция тези пилоти на теснолинейки ли?Може би се движат в пакет и на крайните спирки правят едно бързо белотче.
24
1
 
3
 
! Отговори
Да бе! преди 4 години
До Анонимен 12Тогава как ще получа награда Дарвин? Това е сериозна награда. Живот се дава за нея.После цял живот (втори, че и трети) ще се гордея с нея.
23
5
 
12
 
! Отговори
до 22 преди 4 години
Защо си мислиш, че радикалните ислямски терористи подминават България?Не е защото дюнерите ни пазят! Защото ние сами себе си тероризираме!В България не е имало война от 1944 г., обаче улиците, пътищата, магистралите, са като след война.
22
13
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
това не може да е истина, поредния млад човек погубен поради некадърното ръководство на режима Борисов!
21
11
 
19
 
! Отговори
АнонимеН преди 4 години
АКО СТЕ РЕШИЛИ ДА СЛОЖИТЕ КРАЙ НА ЖИВОТА СИ НЕ ГО ПРАВЕТЕ ПРЕД КОЛА, ВЛАК ТРАМВАЙ, МЕТРО ЩОТО Е ДОСТА БОЛЕЗНЕНО А МОЖЕ И ДА НЕ УМРЕТЕ ВЕДНАГА И ЩЕ СЕ МЪЧИТЕ МНОГО!ПРЕРЕЖЕТЕ СИ ВЕНИТЕ ОТ ТОВА ЧОВЕК БАВНО ЗАСПИВА И ГО НАПРАВЕТЕ В БАНЯТА ЗА ДА НЕ СЕ НАЛАГА НЯКОЙ ДА ЧИСТИ СЛЕД ВАС !!
20
2
 
59
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
На такива неща съм се нагледала по софийските улици, че даже се изненадвам, че такива ужасии са толкова редки. То не са баби прескачащи мантинелата на Цариградско (!!!) защото идвал автобуса, пък на нея не и се чакал следващия, то не са черни джипове, които минават на една боя между два разминаващи се трамвая (това като го видях, чак не можах да повярвам, че има толкова луди хора), то не са всякакви други самоубийци...Изобщо на нас война не ни трябва. Сами ще се затрием по пътищата и улиците.