Skoda Monte Carlo

Triumph пуска специалните издания Alpine и Desert на Tiger 1200

Яну 23, 2020
Triumph пуска специалните издания Alpine и Desert на Tiger 1200

Triumph пуска специалните издания Alpine и Desert на Tiger 1200

Реклама Opel Stock
Triumph предлага в гамата си за нови приключения две специални издания на големия си “лош” Tiger 1200. Новият Desert Edition е перфектен за пясъчен офроуд, докато Alpine Edition е по-скоро за интересни планински пътувания.

И двете специални издания имат титаниеви изпускателни системи, които спестяват известна тежест на тези обемисти зверове и придават приятен звуков тон на двигателя, както и бързодействие нагоре и надолу в оборотния диапазон.

И двата вариантасподелят една и съща основна платформа - 1200-кубиковият Trumpy, който предлага достатъчно мощност със своите 141 к.с. и 122 Нм. Налице е добър контрол на сцеплението от електронно контролирания ABS-а, полуактивното WP окачване, избираемия режим на движениел с круз контрол. Машините са готови за приключения с опции за багаж и приятни малки луксозни докосвания като запалване без клавиши и електрически регулируеми екрани.

Desert Edition основно надгражда извънградската машина Tiger 1200 XCx със своите 32-спицови, 19-цолови джанти, комплект стикери и радиаторни значки. Алпийското издание е базирано на XRx, като добавя ауспуха, бързодействащия механизъм, боята "Snowdonia White", комплект стикери и значки на радиатора.

Тези нови допълнения означават, че гамата Tiger 1200 вече е разделена на не по-малко от седем позиции, като „стандартните“ опции са XR, XRx, XRt, XCx и XCa. Има и четири различни Tiger 800s и шест различни Tiger 900, за да ви “затрудни” избора, да не забравяме 1050 Tiger Sport и - за да го разтегнем още повече - мотоциклети Scrambler 1200. Успех в избора! Назад

Галерия



Реклама Lasurit eshop
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Мотоциклети Авто глобус

Harley-Davidson Experience Tour започна

Апр 22, 2024
Авто Новини Мотоциклети BG Авто BMW Honda

Огромен интерес още в първия ден на Moto Expo 2024

Апр 21, 2024