Lasurit eshop

„Ауто Италия“ ЕАД - в отговор на прес съобщение, публикувано на 20 януари, 2020 година

„Ауто Италия“ ЕАД - в отговор на прес съобщение, публикувано на 20 януари, 2020 година

„Ауто Италия“ ЕАД - в отговор на прес съобщение, публикувано на 20 януари, 2020 година

Реклама Renault Arkana
Като Оторизиран дистрибутор на марката Alfa Romeo в България, по силата на действащ договор с FCA Group, „Ауто Италия“ ЕАД желае да декларира своята позиция, във връзка обявена публично информация от медиите. С настоящето уведомление компанията цели да защити коректността на информацията, правата и интересите на българския потребител, както и да запази конкурентна среда, поради създадено усещане за промяна или подмяна на икономическите субекти.

Продължавайки да е Оторизиран дистрибутор на марките на FCA Group в България – Abarth, Alfa Romeo, Fiat и Fiat Professional - „Ауто Италия“ ЕАД е готова да приветства всички изявили желание да помагат за развитието им на българския пазар. Направените инвестиции, водените бизнес процеси, реализираните маркетингови стратегии и постигнатите постоянни ръстове в продажбите на брандовете през последните 4 години, в това число най-голям ръст на регистрирани автомобили от всички представлявани марки на българския пазар спрямо предходната година, е признание, че „Ауто Италия“ ЕАД продължава успешно да представлява интересите на всички марки, които предлага.

Чрез развитата си през годините мрежа от представителства, „Ауто Италия“ ЕАД гарантира качествено и достъпно обслужване на клиентите на територията на цялата страна.
По отношение на бранда Alfa Romeo, в България предстои представяне на новата моделна година в лицето на основните си модели – Stelvio и Giulia. Тази година любителите на марката отново ще могат да очакват интересни условия и разнообразие от предложения от „Ауто Италия“ ЕАД. Дългогодишният опит на компанията гарантира сигурност и предимство за клиентите й. Назад

Галерия



Реклама Ford Summer Sale
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Официални вносители- новини Бизнес /Business Honda Volkswagen

Honda Motor Europe обяви кадрови промени

Апр 19, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Официални вносители- новини Електромобили MINI

MINI представя най-новият член на новото семейство на MINI: MINI Aceman по време на Auto China 2024

Апр 19, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Официални вносители- новини Авто глобус BMW

Прецизно, уверено, гъвкаво: тестове на динамиката на управлението на новото BMW X3

Апр 18, 2024