19-годишна варненка падна с колата си в дере, жива е

Карала е с превишена скорост, ударила се е и в дърво
21 яну 2020 14:26, Анисия Иванова
37
19-годишна варненка падна с колата си в дере, жива е
Архив: Булфото

19-годишна шофьорка е със счупена ръка, след като автомобилът й е паднал в дере край пътя за село Звездица до Варна, съобщиха от Областната дирекция на МВР.

Инцидентът е станал 40 минути след полунощ вчера в посока към Варна.

По време на движение, поради несъобразена с пътните условия скорост, младата жена губи контрол над превозното средство и се блъска в скат и дърво.

В резултат на това се завърта и пада в дере. Пострадалата е прегледана е и освободена за домашно лечение, без опасност за живота.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


37
Още по темата: МВРВарнакатастрофа
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
0
 
5
 
! Отговори
До 21 преди 4 години
Тези примери като твоите дето ги дава и КАТ, са много малък процент от несъобразените скорости на КАТ, примерно 1-2%. Въпросът е, че при нормални пътни условия, стане ли ПТП, веднага ти слагат несъобразена скорост. Примерно, добри пътни условия, разрешено с до 40 км/час, караш с 30 км/час, но ПТП и веднага КАТ ти лепват несъобразена скорост. Избийте си ги тези бури, мъгли, дъждове, снеговалежи и т.н. от главите.
21
0
 
3
 
! Отговори
До 20, 21, 22 преди 4 години
Път като слънце, климатичните условия идеални, отлична видимост, колата в добри състояние, шофирал с 50 км/ч при разрешена скорост 60-90 км/час и ПТП и несъобразена скорост. Какви мъгли са ви в главите?
20
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 14Май плачеш за проверочен изпит.
19
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Всички умници по долу плачат да ни сложат 5км/ч навсякъде. Сложили са ти ограничение. Но при силен дъжд, снеговалеж, мъгла и т.н. трябва да караш с такава скорост, с която да можеш да реагираш. Като предизвикаш ПТП значи не си съобразил скоростта с обстановката. В Сърбия са сложили точки от страни на магистралата при Ниш. И са ти сложили ограничение в зависимост от това колко точки виждаш напред!
18
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До КАТ да се закриеАко видимостта при мъгла е 20-30м. като караш с 90км/ч каква е скоростта? Едно е да влезеш в завой с ауди или БМВ. Друго е със Смарт.
17
1
 
3
 
! Отговори
До 18 преди 4 години
То е малко по-сложно. Стане ли ПТП, за КАТ има две скорости - превишена и несъобразена скорост, КАТ само това знаят. Само дето, за да напишат превишена скорост, трябва да са я измерили със сертифициран уред, а ако не са я измерили, пишат несъобразена скорост, даже и да е била превишена. Това тези дето пишат новините едва ли го знаят.
16
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Поредната дивотия сътворе от днесарите - в подзаглавието пише "превишена", а текста "несъобразена"!Или пишещия не прави разлика между тях или разчита на празното пространство межу ушите си!
15
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Колата може да се продаде изгодно - жена я е карала и е много запазена. Нали така ги рекламират колите от запада - нов внос?
14
2
 
6
 
! Отговори
КАТ да се закрие преди 4 години
За КАТ несъобразена скорост е скоростта, с която сте се движили, когато е станала катастрофата, ако скороста не е била превишена, доказано с уред за измерване. Може и с 5-10 км/час да сте се движили и скоростта пак е несъобразена според КАТ, ако е станало ПТП.
13
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Няма "несъобразена с пътните условия скорост". Това е измислица на КАТ, за да сме винаги виновни и за да не се налага да анализират за причините за катастрофите.
12
4
 
8
 
! Отговори
koce преди 4 години
тея от варна пикото за нищо си го нямат.
11
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Бързала е да се подмие да не разбере баща и че са я удрали тааци. Ей никога не съм могъл и да си представя че мало, умници ще наводнят територията. Но какъвто е баш шлангажията такива и малоу, мниците. Какви други ше гласуват за шлангажия освен мало, умници.
10
2
 
8
 
! Отговори
Амиииии преди 4 години
При това развитие на случката мисля да питам: дерето как е?
9
2
 
21
 
! Отговори
ШОФИ преди 4 години
Млада шофьорка, ама кара с несъобразена скорост....защо като е млада кара така ??? Би трябвало да е със съобразена, но високото самочувствие и обучението 1м шофьорски курс = на катастрофа !!! Дано да й е за урок !!
8
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
да
7
14
 
8
 
! Отговори
Хасан преди 4 години
Българите сте много слаби шофьори
6
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Момичето явно не става за шофьор подобре да й вземат книжката за нейтата безопастност и тази на другите на пътя.
5
3
 
15
 
! Отговори
ЕРИК преди 4 години
BMV??????
4
2
 
20
 
! Отговори
Totenkopf преди 4 години
Природата сама се очиства, от такива, днес е бил само малкия дявол, дано да и е като обица на ухото, ако не е пак ще пробва, ама няма се размине само със счупена ръ ка.
3
2
 
32
 
! Отговори
анонимен преди 4 години
Самочувствие.В едната ръка цигара,погледа и в телефона.Няма нужда да държи волана.На 19 години вече сигурно е претендирала че е майсторка.На дали ще си вземе поука.