Lasurit

Nissan анонсира специалната върхова серия N-TEC Edition

Nissan N-TEC Edition

Nissan N-TEC Edition

Реклама Nissan X-Trail
Европейското подразделение на Nissan анонсира новата специална топ-версия N-TEC Edition, която става достояние на потребители от този месец.

Серията N-TEC Edition, която ще бъде налична в лимитиран тираж за моделите MICRA, QASHQAI и X- TRAIL, и надгражда оборудването със специфични за серията черни орнаменти и апликации за екстериора и интериора на автомобилите, както и разширена функционалност на бордовата система за повишаване на безопасността и свързаността Nissan Intelligent Mobility.

Представителите на серията QASHQAI N-TEC идват стандартно оборудвани с изпълнени в черно 19-цолови алуминиеви джанти, тонирани фарове, комбинирани с алкантара седалки, системата ProPILOT с интелигентен паркинг асистент, NissanConnect инфо-комуникационна система с интеграция на мобилен телефон чрез Apple CarPlay и Android Auto, и други.

X-TRAIL N-TEC е наличен във версия с пет и седем седалки, както и с предно и задвижване на четирите колела. Тук джантите са отново черни, но 18-цолови, челна решетка в тъмен хром, допълнителни черни елементи, като релсите на тавана и капаците на външните огледала, система ProPILOT, Safety Shield пакет и други.

MICRA N-TEC е базирана на нивото на изпълнение Acenta, като развива по темата със 17-цолови черни алуминиеви джанти, тонирани стъкла и предни светлини, NissanConnect бордова система с навигация и интеграция за мобилен телефон, паркинг сензори, система за автоматично задействане на спирачната система с случай на опасност от удар и други. Назад

Галерия



Реклама Ford Summer Sale
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Авто глобус

Автомобилният парк на Европа старее

Мар 28, 2024
Авто Новини Авто глобус Безопасност | Safety

Как да се спасите, ако колата ви потъва под вода? - видео

Мар 28, 2024
Авто Новини Бизнес /Business Авто глобус Alfa Romeo Chrysler Citroen Dodge DS DS Automobiles Jeep Lancia Maserati Opel Peugeot Vauxhall

Stellantis с нова стратегическа инвестиция

Мар 28, 2024