Opel Stock

Автосалон Женева 2020: SKODA показва KAMIQ SCOUTLINE

SKODA KAMIQ SCOUTLINE

SKODA KAMIQ SCOUTLINE

Реклама Peugeot 408
SKODA се превърна в една от първите автомобилни компании, които разкриват подробности за предстоящото през пролетта автомобилно изложение в Женева. Една от новостите, които можем да очакваме от марката се нарича KAMIQ SCOUTLINE и както подсказва името обещава да предложи допълнителен офроуд излъчване на конструкцията на компактния SUV модел.

От SKODA коментират, че KAMIQ е първото пазарно предложение на компанията, което ще носи името на новото ниво на изпълнение SCOUTLINE. В оборудването на новата модификация са включени допълнителни черни матови вежди на калниците, нови елементи по екстериора, 17- или 18-цолови алуминиеви джанти, задни светлини с изцяло диодно изпълнение, допълнителна защита в преданта и задната част на купето, заден дифузьор и други.

В интериора на SKODA KAMIQ SCOUTLINE основен акцент са регулируемите във височина предни седалки с нова тапицерия ThermoFlux с Suedia микрофибърни елементи, кожена тапицерия за волана, ръчната спирачка и скоростния лост, педали с алуминиеви подложки, система за индиректно осветление с три цветови подсветки и други.

KAMIQ SCOUTLINE, който ще бъде лансиран на пазара през юни, ще се предлага като изпълнение за всички двигателни версии на модела, максималните мощности на които варират от 90 до 150 конски сили. Назад

Галерия



Реклама Lasurit eshop
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Нови Модели Коли Официални вносители- новини BG Авто Renault

СТАРТИРАТ ПОРЪЧКИТЕ ЗА НОВОТО RENAULT CAPTUR В БЪЛГАРИЯ

Май 09, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Официални вносители- новини Авто глобус Volkswagen

Световна премиера на новата California

Май 08, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Авто глобус BMW

BMW с ново M4 CS

Май 08, 2024