Opel Stock

Автомобил на годината 2020 на What Car? : И победителите са ...

Ford PUMA

Ford PUMA

Реклама Peugeot 408
Журито на престижния конкурс Автомобил на годината на What Car? обяви имената на победителите в тазгодишното изданието на надпреварата и с основната награда- Автомобила на годината 2020, вече може да се похвали изцяло новата Puma на Ford.

Новият Ford Puma грабна отличието в основната категория, но беше определен и за най-добро предложение в категорията Малък SUV, където беше в конкуренция с Audi Q2 и Skoda Kamiq.

През тази година, конкурсът Автомобил на годината 2020 на What Car? получми три нови категории- Малък електрически автомобил, Голям електрически автомобил и SUV Coupe, а първите които могат да се похвалят с отличията са съответно Renault Zoe, Tesla Model 3 и Range Rover Velar.

Изцяло новото BMW 3 Series приключи участието си в изданието 2020 година на конкурса Автомобил на годината на What Car? с три отличия- Best Executive Car, Най-добър зареждаем хибрид и награда за безопасност, докато новата пета серия беше отличена в категорията Best Luxury Car.

SKODA получи награди в надпреварата за Scala- Най-добър семеен автомобил, и за Superb- Най-добро комби, а с Q7 и TT, Audi доминира в категориите Най-добър луксозен SUV и Най-добро купе.

Land Rover Defender получи признание за Най-добър нов продукт, а Range Rover Evoque за Най-добър семеен SUV.

Citroën Berlingo беше отличен за Най-добър многофункционален автомобил на годината 2020 на What Car?, Volkswagen Polo спечели наградата Най-добър малът автомобил, Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio получи отличието за Най-добър динамичен автомобил на годината, а Peugeot 5008 спечели Най-добър голям SUV на годината.

Журито на конкурса определи Volkswagen Amarok за Най-добър пикап на годината, Toyota Corolla за Най-добър хибрид, Alpine A110 на най-добър Спортен автомобил на годината, Mercedes S-Class Cabriolet за най-добро кабрио, Honda Civic Type R за Спортен хечбек на годината, Kia Picanto за Бюджетен автомобил на годината и Porsche Macan S за Спортен SUV на годината. Назад


Реклама Dacia Duster
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Нови Модели Коли Авто глобус Електромобили Tesla

Tesla представи Model 3 Performance (Видео)

Апр 23, 2024
Авто Новини Авто глобус Honda

Червена Honda NSX на Айртон Сена се продава за 500 000 лири

Апр 23, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Авто глобус CUPRA Seat

CUPRA показва нови Formentor и Leon на 29 април

Апр 23, 2024